Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46 ülkeye daha uçuşlar durduruldu!
⬇️⬇️⬇️
-Kuveyt
-Bangladeş
-Moğolistan
-KKTC
-Ukrayna
-Kosova
-Fas
-Lübnan
-Ürdün
-Kazakistan
-Özbekistan
-Umman
-Slovenya
-Moldova
-Cibuti
-Ekvator Ginesi
-Kanada
-Hindistan
-Macaristan
-Guatemala
-Polonya
-Kenya
-Sudan
-Çad
-Filipinler
-Letonya
-Tayvan
-Peru
-Sri Lanka
-Ekvator
-Nijer
-Tunus
-Cezayir
-Fildişi Sahili
-Finlandiya
-Angola
-Çekya
-Dominik
-Kamerun
-Karadağ
-Kolombiya
-Kuzey Makedonya
-Moritanya
-Nepal
-Portekiz
-Panama

Daha önceden uçuş yasağı bulunan ülkeler:

Çin
İran
İtalya
Irak
Güney Kore
Almanya
Fransa
İspanya
Norveç
Danimarka
Belçika
İsveç
Hollanda
Avusturya
Mısır
İngiltere
İsviçre
Suudi Arabistan
İrlanda
Birleşik Arap Emirlikleri

Yeni eklenen 46 ülke ile toplam ülke sayısı 68'e çıktı.

tanıdık bir esnafla konuştum en az 20 kişiyi işten çıkarma ihtimali varmış ki bu küçük 2-3 şubeli bir esnaf

devlet el atmazsa 3 ay sonra işsizlik %20
Biz de yeni açtık. Günlük para 8-9 binlerden 4-5 e düştü.

Biz de bir süreliğine kapatacağız galiba işçi çıkarmak yerine. Babamın onun dışındaki brokerlık işi de sıkıntıda şimdilik pamuk fiyatları çok düştü çünkü ayrıca Ticaret Borsası karar aldı 1 hafta tatil diye.

Hadi biz idare ederiz ama işçi kesim ne yapacak? Çok zor. İşverenlere laf söylüyorlar ama yapacak bişey yok.

Biz tedbirleri bana göre zamanında aldık çoğunu okullar uçuşlar vs fakat parasız ülke olduğumuz için daha katı tedbirlere gucumuz yetmiyor
İtalyan halkida bizim gibi gevşek tedbir filan dinlemeyip sosyallesme peşinde koştu sonuç ortada

Şu an tek guvencemiz var bana göre nüfus ortalamamiz cidden genç yoksa tezegi avuclardik

Röpörtajlari dinleyen ortalama bir Türk insaninin cildirmamasi elde degil. Saglik bakani kendi OHAL'inizi ilan edin, kendinize dikkat edin derken bir güruh 5 vakit namazdan girip kaderden cikiyor ve hala kalabalikta dolasiyor, milletin elini falan SIKIYOR. Ulan yaradan size beyin vermis kullanin diye. Hic bir tedbir almadan öyle kurbanlik koyun gibi kez sonra virüs kaparsan 5 vakit degil 15 vakit namaz kilsan bile kurtulma ihtimalin zayif. 65 ve üstü olup da risk grubuna dahil olmayan insan sayisi cok azdir Türkiye'de. Herkesin minimum 1-2 hastaligi var.

65 yas üstü kisilerin akbilleri falan derhal süresiz olarak iptal edilmeli.

bi 10 gündür küçük küçük öksürüyorum. boğazım bi gıcık hep. bugün biraz daha fazla var ama yine az bi öksürük. ulan corona ne hale getirdin bizi

bu arada şunu gördük ki din, allah, kitap, cenabıhak, müslüman, elhamdüllillah gibi kelimeler olmasa yaşlılarımız cümle kuramayacak q

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt