Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu virüsün adı bal gibi de çin virüsüdür

çinli virüsü olmasa bile

rezil demode katliamcı toplama kampçı baskıcı bir rejim aylarca kendi vatandaşına da dünyaya da yalan söylerek bu virüsün dünyaya yayılmasına göz yumdu

şimdi de dünyaya propaganda yapıyor

sorunu arıyorsanız kapitalizmden önce bakmanız gereken 1990da üzerine toprak attığımız bu tür komünteryen çöplükler

hepiniz biliyorsunuz ki böyle şeyler almanyada olsa ingilterede olsa saklanmazdı

utanmadan attıkları resmi ajans twitlerine bak

yeni bir çernobili bir başka mal rejim dünyaya ihraç etti

Komünizmin yok olması dileğiyle...

Eee o zaöan asgari ücretten aldığın vergiyi düşür işveren için. Diğer vergileri de düzenle. Hem iş gören hem iş veren en az zararla atlatsın.

Madem açık yer bırakmayacan düşür.

saglik bakani bas bas bağırıyor dışarı cikmayin diye sokaga cikma yasağını kendi getiremeyecegine göre ona yüklenmek biraz ağır oluyor bence... sorduğu sorunun cevabini almak icin bugün dışarıya bakmasi yeterliydi....
senin önlem aldigin ilk günden önce bile virüsle gezen insanlar vardi, bu sebepten ötürü en tepeyi elestiriyor gibi geldi bana.

saglik bakaninin yetkisi kisitli sonucta. her istedigini yaptiramiyor.

Ölüm sayısı çift rakamları buldu. Birkaç güne yüzlü sayıları da görürüz :( Hala millet olayın ciddiyetinin farkında değil. Herkes bize bulaşmaz havasında. Hele yaşlılara ve dincilere diyecek bir şey bulamıyorum neymiş Allah onları koruyormuş. Ya sabır...

saglik bakani bas bas bağırıyor dışarı cikmayin diye sokaga cikma yasağını kendi getiremeyecegine göre ona yüklenmek biraz ağır oluyor bence... sorduğu sorunun cevabini almak icin bugün dışarıya bakmasi yeterliydi....

yarronun kendiside dışardaymış bugün. öğlen çektim bu videoyu diye paylaştı.

Heryerde panik ortamı var enazindan burada panik ortamı olmamalı özellikle varsayımlar üzerinden panik insanı psikolojik açıdan zayıf düşürüyor arada bir bu başlıktan ve bu haberlerden uzaklaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt