Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanya’da durum İtalya’dan bile daha beter olabileceğini söylüyorlar. Bizimkiler halen dışarlarda dolaşsınlar.

15 dakikada sonuç veren kit vardı hani? ABD'ye sattığımız 500.000 kit? Bir yerlerde saçma olan birşey var ama ne ?

Belli 1 pick e ulaştığında rakamlar daha stabil olur.Testlerınde en az 7500 olması lazım.3000 civarı az.Bu aksam açıklanan vaka sayısının 1000 ve üzeri olacağını düşünmüştüm.

Hastalık bulgularını taşıyanlara yapılıyor test normal sokakta duran adamı çevirip test yapmıyorlar

Devlet yine her konuda olduğu gibi toplumsal sağlıkta bile şeffaf değil. Kimse bana İtalya gibi olmayacağımızın garantisini veremez.

Yurtdışından gelen 14 gün karantinaya alınanlarda test yok mu?

Az once ben burada mı okudum iyice kafam gitti çin de 14 milyon telefon hattı iptal olmuş.. normal olende çoktur nufusa göre ama sakladıkları çok belli bence sayıyı..

Hastahane’ye basvuran insanlara test yapiliyor,yani belirtisi olan süphe olan insanlara yapiliyor

Demekki belirti gosteren bu kadar hasta varmis

Bugun 3k yarin bir anda 15k test yapilirsa burada cok buyuk bir zaaf var deriz

Ama yavas yavas artarsa bunun normal oldugunu anlariz

Bence test icin gerekli sartlar cok kati

Iyilesenlerin cigerlerinde kalici hasar olusuyor derken sadece yogun bakimdakiler mi yoksa hastaligi gecirip iyilesen herkes icin mi gecerli? @Melih Peker , Doctor Bey, bu konu hakkinda daha detayli bilginiz var mi?

Cnndeki prof her pozitif 1 kişi için 10 tane de saptayamadığımız olduğunu varsayıyoruz dedi. Yani kaba taslak 10bin pozitif hasta olma olasılığı var. Hadi birazını eleyelim 7-8 bin civarı pozitif hasta olma olasılığı çok yüksek. Bence sokağa çıkma yasağını hiç değilse 1 hafta koyup ciddi manada çözüme gidilebilir

Beyler çok özür dilerim fm2020 facebook sitesinden takip ettiğim bir sitede cracklemişler evde sıkılan renktaşlarımız varsa onlara atabilirim.Ben denemedim kesin mi bilmiyorum en azından oyunu olmayan kişiler deneyebilir .Tekrardan konu dışı olduğu için özür dilerim

Iyilesenlerin cigerlerinde kalici hasar olusuyor derken sadece yogun bakimdakiler mi yoksa hastaligi gecirip iyilesen herkes icin mi gecerli? @Melih Peker , Doctor Bey, bu konu hakkinda daha detayli bilginiz var mi?

Kalıcı hasar dememek lazım radyolojik görüntülerde sekel dediğimiz bir takım bulgular görüyoruz ciddi enfeksiyon sonrasında.ama akciğer fibrozis dediğimiz hasara gitmedikçe kalıcı bir hasar görülmez.yaş ve altta yatan hasatalıklar belirleyicidir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt