- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
bu eleman dün twit atmıştı, tedavi veya taburcu olanları da açıklayacaklar bu akşam diye. açıkladılar mı dün böyle bir şey
Sallıyor güzelce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu eleman dün twit atmıştı, tedavi veya taburcu olanları da açıklayacaklar bu akşam diye. açıkladılar mı dün böyle bir şey
Allah allah niye kimse yoktu olagandisi birsey mi var modumDışarı cıktık kimse yok cok güzeldi
Çin virüsü yüzünden agabeyAllah allah niye kimse yoktu olagandisi birsey mi var modum
ub.mesaji
@Oğuzhan ÖlmezÇin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.
Benim peder de 22'sinde Vakıfbank'tan alıyor. Haftasonuna denk gelince yatmıyor.
Yumuşamayalım çinlilere karşıÇin'e bak be. Adamlar sıfırdan hastane inşa etmişler bu süreçte. Hareket eden her şeyi yiyorlar diye kızdık ama adamların da hakkını vermek lazım.
Yatmaması için bi durum mu varBizimkilerin maaşı ziraat bugüne kadar hiç aksamadı. Bakalım yarın yatacak mı ¿
kavga çıkarır bu cvpYumuşamayalım çinlilere karşı
Yatmaması için bi durum mu var
Denge virüsü ne oluyor Hamza Hamzaoğlunda kesin pozitif çıkarforum yuzunden paranoyak olmustum ve test yaptim.
corona falan degilmisim endise etmeye gerek yokmus
Ekli dosyayı görüntüle 75446
Cumartesine denk gelen maaşlar cuma, pazar gününe denk gelenler pazartesi alınıyorBenim peder de 22'sinde Vakıfbank'tan alıyor. Haftasonuna denk gelince yatmıyor.