- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Test sayımız artması gerektiği yerde düşüyor , Çin'den kit aldık daha fazla test yapıcaz dendikten sonra düşüş başladı nedense.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bu telaş o zamanIste bir gercek
Tamamen totomdan uyduruyorum, 36 labaratuvarı aktif edeceğiz demişlerdi bu iş için yeni tip testler için hazırlanıyor olabilirler yarın öbür gün sayı ciddi miktarlarda artar büyük ihtimalle.Test sayımız artması gerektiği yerde düşüyor , Çin'den kit aldık daha fazla test yapıcaz dendikten sonra düşüş başladı nedense.
Öyle bi açıklama hatırlamıyorum. Önlemleri aldık deniliyordu ama kesinlikle uğramaz demeci verilmedi.10 gün öncesine kadar virüs turkiyeye uğrayamaz gereken önlemleri aldık çok iyi hazırlandık diyorlardı su an dünyada vaka ölüm tablosunda 15.siraya yükseldik bakın bunların çok iyi önlem aldık hazırız dedikleri musibette bile bu haldeyiz varin gerisini dusunun
Belirti yoksa tüm ulkeye.kitlerin yetişmesi mümkün değil. Öncelik şüpheliler üzerinden gidilmesi en doğrusu. Diğer geri kalanlarda olabildiğince evlerinde izole etsin kendisini deniliyor.testlere katılım sağlamak lazım ama insanda korku oluyor ya pozitif çıkarsak, karantina vs diye ama bi şekilde bunu da aşmalıyız.
Ne tarafa gidelim, her yet virüs.Som agizlilar rica edicem sittirip gidiniz.
Esad'da çıktı herhalde kardeşim.Suriye de nası çıkar virüs ya çok ilginç.
Konut kredisi taksit günü geldi.Bunlara bir erteleme olmuş muydu?Bankalar, ülke genelinde 12.00-17.00 saatleri arasında çalışacak.
Bildiğim kadarıyla olmadı ben de onu bekliyorum.Konut kredisi taksit günü geldi.Bunlara bir erteleme olmuş muydu?
aslında bunu yazış maksadım kendinde olabileceğinden şüphe edenler içindi ağabey. Dediklerine katılıyorumBelirti yoksa tüm ulkeye.kitlerin yetişmesi mümkün değil. Öncelik şüpheliler üzerinden gidilmesi en doğrusu. Diğer geri kalanlarda olabildiğince evlerinde izole etsin kendisini deniliyor.
Hastalık belirtileri başlarsa yardım istemeli. Şuan gidip ben test istiyorum desen yapmazlar zaten.
SuriyeKoronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:
Myanmar, Kuzey Kore, Suriye, Tacikistan, Laos, Türkmenistan, Yemen, Uganda, Mozambik, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Eritre, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Moritanya, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Belize, Grenada, Saint Kitts ve Nevis