Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Test sayımız artması gerektiği yerde düşüyor , Çin'den kit aldık daha fazla test yapıcaz dendikten sonra düşüş başladı nedense.

Yarın artık günlük test sayıların 7-8kları bulalım kademeli şekilde yükseltelim

Test sayımız artması gerektiği yerde düşüyor , Çin'den kit aldık daha fazla test yapıcaz dendikten sonra düşüş başladı nedense.
Tamamen totomdan uyduruyorum, 36 labaratuvarı aktif edeceğiz demişlerdi bu iş için yeni tip testler için hazırlanıyor olabilirler yarın öbür gün sayı ciddi miktarlarda artar büyük ihtimalle.

testlere katılım sağlamak lazım ama insanda korku oluyor ya pozitif çıkarsak, karantina vs diye ama bi şekilde bunu da aşmalıyız.

10 gün öncesine kadar virüs turkiyeye uğrayamaz gereken önlemleri aldık çok iyi hazırlandık diyorlardı su an dünyada vaka ölüm tablosunda 15.siraya yükseldik bakın bunların çok iyi önlem aldık hazırız dedikleri musibette bile bu haldeyiz varin gerisini dusunun
Öyle bi açıklama hatırlamıyorum. Önlemleri aldık deniliyordu ama kesinlikle uğramaz demeci verilmedi.

testlere katılım sağlamak lazım ama insanda korku oluyor ya pozitif çıkarsak, karantina vs diye ama bi şekilde bunu da aşmalıyız.
Belirti yoksa tüm ulkeye.kitlerin yetişmesi mümkün değil. Öncelik şüpheliler üzerinden gidilmesi en doğrusu. Diğer geri kalanlarda olabildiğince evlerinde izole etsin kendisini deniliyor.
Hastalık belirtileri başlarsa yardım istemeli. Şuan gidip ben test istiyorum desen yapmazlar zaten.

Yurtdışında pozitif çıkanın yakınlarını test ve izole etmek için en geç bir gün sonra evden alıyorlar çoğalmaması için. Bu yüzden testler orada artıyor ama bizde sadece ağır şüpheliler test ediliyor.

Tüm dünyayı saran bir virüsü ne kadar önlem alırsan al yakalanırsın. Heleki bu ülkede hacısı ayrı, zengini ayrı, suriyelisi ayrı bu ülkeye rahatlıkla girip çıkıyorken sayıyı iyi bile tutuyorlar.

Az test = yayılma hızının artması . Çok test= çok karantina = yayılma hızının azaltılması . Zaten geç testpit edildi ya da açıklandı üstüne günler geçti bu test sayıları inanılmaz az malesef .

Belirti yoksa tüm ulkeye.kitlerin yetişmesi mümkün değil. Öncelik şüpheliler üzerinden gidilmesi en doğrusu. Diğer geri kalanlarda olabildiğince evlerinde izole etsin kendisini deniliyor.
Hastalık belirtileri başlarsa yardım istemeli. Şuan gidip ben test istiyorum desen yapmazlar zaten.
aslında bunu yazış maksadım kendinde olabileceğinden şüphe edenler içindi ağabey. Dediklerine katılıyorum(y)

Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Myanmar, Kuzey Kore, Suriye, Tacikistan, Laos, Türkmenistan, Yemen, Uganda, Mozambik, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Eritre, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Moritanya, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Belize, Grenada, Saint Kitts ve Nevis
Suriye
Mozambik
Uganda
Eritre
Moritanya
Grenada

Artik Koronavirüs görünen ülkeler oldu ve listeden ciktilar. Tüm dünyaya yayildi artik iyiden iyiye. rejim gücleri diyorlardi simdi suriye saglik bakanligindan yapilan aciklama diyorlar bu arada. tutarsizlik var.

Şaka gibi lan. Futbolun fsinin aklıma geldiği yok kaç gündür. Bu adamların amacı ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt