- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
başlığı salmak için kaç para istiyorsun he ne kadar istiyorsun he söyleArada bilgilendirmek isterim yasli uyelerimizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başlığı salmak için kaç para istiyorsun he ne kadar istiyorsun he söyleArada bilgilendirmek isterim yasli uyelerimizi
putin soyluya baksüleyman soylu, maske stoku yapan firmalara şu sözleri söylemiştir: “elimizde yetkiler var gerekeni yaparız. önlerinde 10-12 saat süre var gerekirse fabrikalarına el koyarız"
rdash kusura bakmaİnsandan insana bulaştıkça etkisini kaybedecekse, uyumsuz olduğunu anlayıp mutasyon geçirecekse vaka sayısının artması ama ölümlerin olmaması olumlu bile karşılanabilir mi bu bağlamda?
Bana hiç mantıklı gelmedi...
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben önümüzdeki cuma sokağa çıkma yasağı bekliyorum. Bu kararlar parça parça ona hazırlık gibi duruyor![]()
ne amatör işler yapılıyor yaw. bunlar son dakika alınacak kararlar değil arkadaş, bunları bir defada tek kalemde çıkarmak lazımdı. parça parça değil, ve bu karar cuma günü alınmalıydı
Yakın zamanda tekrar artar vaka sayısı
AGS çin
Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
AGS çin
Sanırım bu virüs olayı bittikten sonra komedi kategorisinde bi filmi çekilecek. Tüm dünya her yere bulaştırana kadar belli bir süre beyinsiz bi şekilde hareket etti resmen
Virus aslinda bu kadar olumcul degil ama saglik sistemi coktugu icin tam anlami ile tedavi destegi goremeyen hastalar icin olum maalesef kacinilmaz oluyor.Bu yuzden evden cikmayin diyor herkes, yayilim bu kadar hizli olmasa herkes icin tedavi destegi tam anlami ile saglikli ilerleyecek.
Ciddiyet dairesinden uzaklasmayalim
Ciddiyet dairesinden uzaklasmayalim
HaeeeeBig Lebowski izledin mi?