Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Korona denen mikrop adama kafa atarım ben ölümden korkan ninnil olsun ben mikrobu kapsam alnıma kuşak bağlar Suriyeye giderim giderken götürmek içinkendini eve kilitlersin abi yapma böyle![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korona denen mikrop adama kafa atarım ben ölümden korkan ninnil olsun ben mikrobu kapsam alnıma kuşak bağlar Suriyeye giderim giderken götürmek içinkendini eve kilitlersin abi yapma böyle![]()
Sen bağğyan hastalığına yakalanmıştın di mi abi?Korona denen mikrop adama kafa atarım ben ölümden korkan ninnil olsun ben mikrobu kapsam alnıma kuşak bağlar Suriyeye giderim giderken götürmek için![]()
Amele hastalığı o da geçti yeğenSen bağğyan hastalığına yakalanmıştın di mi abi?
Korona denen mikrop adama kafa atarım ben ölümden korkan ninnil olsun ben mikrobu kapsam alnıma kuşak bağlar Suriyeye giderim giderken götürmek için![]()
Rahmetli Yakup Cemil'e atıfta bulunmuşlardı:
Corona virusu senin premses hastaligina benzemez ustatKorona denen mikrop adama kafa atarım ben ölümden korkan ninnil olsun ben mikrobu kapsam alnıma kuşak bağlar Suriyeye giderim giderken götürmek için![]()
İsmail kazanır, virüs filan işlemez delikanlıya.Corona vs İsmail
Corona:1.30
İsmail:4.70
i.e bel soğukluğu mu olmuş?Corona virusu senin premses hastaligina benzemez ustat
Bilmiyorum Dr. Bey bana sadece premses hastaligi oldugu soylendii.e bel soğukluğu mu olmuş?
Iran'dan sonra
Hac ayları başlayana kadar bu hızda yayılmaya devam ederse felaket bir durum yaşanacak kesin.Orta Doğu fena bir hal alıcak gibime geliyor
Iran'dan sonra
Nope.beşiktaşlı topçuya bulaşmış mı
beşiktaşı batıracam da
Bundan sonra bulaşacağını düşünüyorum. İran'da son günlerde çok ciddi virüs vakaları var. Tahran belediye başkanına bile bulaşmış. Ve biz hala İran'la havayolunu, sınırları kapatmadık. Van'da binlerce İranlının olduğu söyleniyor. Irak bile sınırları kapatmışken biz neyi bekliyoruz anlamış değilim.Virüs bile bize bulaşmışıyor.
ölmeyiBundan sonra bulaşacağını düşünüyorum. İran'da son günlerde çok ciddi virüs vakaları var. Tahran belediye başkanına bile bulaşmış. Ve biz hala İran'la havayolunu, sınırları kapatmadık. Van'da binlerce İranlının olduğu söyleniyor. Irak bile sınırları kapatmışken biz neyi bekliyoruz anlamış değilim.