Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 21'e çıktı.
dön gel artık @Emre Bari
ama gelme ya daEkli dosyayı görüntüle 73174
bunların hepsi yaşlı mi mesela bilinmiyor bilgi paylaşılmiyor çoğu zaman. ayrıca Çinde durum ne su anda alman haberlerinde mesela tek tük haber çıkıyor Çinle ilgili bu karantinadaki şehirlerde insanlar nasil yaşıyor ne yapıyor günlük ihtiyacını nasil karşılıyor cidden merak ediyorum

Sigara dumanıyla ilerleyebiliyormus. deutschland sakini nargileci gençlik yayıma katki sağlayacaktır.

Bağışıklık güçlendirici stoklarını yapmamız lazim derim. Bu konuda uzmanlardan tavsiye isteyelim. Umarım en kısa surede tedavisi bulunur ya sonumuzu ben iyi düşünmüyorum. Korkutmuyor değil.
Esimiz dostumuzdur illaki birileri ile iletişim halindeyiz bir şekilde bu illetle kasilasacagiz.bu arada antiseptik el dezenfektanlari iki kat pahalilasmis yaklaşıyor AC gözlülük seviyesi

Istanbulda artik kesin vardir. Italyan bir herif istanbulda transit yapmis nigeriayay ucmadan once

Bağışıklık güçlendirici stoklarını yapmamız lazim derim. Bu konuda uzmanlardan tavsiye isteyelim. Umarım en kısa surede tedavisi bulunur ya sonumuzu ben iyi düşünmüyorum. Korkutmuyor değil.
Esimiz dostumuzdur illaki birileri ile iletişim halindeyiz bir şekilde bu illetle kasilasacagiz.bu arada antiseptik el dezenfektanlari iki kat pahalilasmis yaklaşıyor AC gözlülük seviyesi

Ekli dosyalar

• fdgfd.webp
    fdgfd.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 69
  • vvbvcbc.webp
    vvbvcbc.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 70
Evet vakalar çoğalıyor.
Uni de bir vaka daha olmuş.
Artık bu şehirden uzaklaşmak lazım.
Dün bir işçim maskeyle çalışacağım dedi.

Maskesine baktım bez maske

Şu an koruyan maske 85 Euro ve en fazla 2 yada 3 kere kullanabirsin.

Bakalım bu gün de kapmazsak daha da bir şey olmaz.
Pazartesinden itibaren daha küçük bir dükkana geçiş yapıyorum.

Bir müddet buradayım artık.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt