Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.818
- 5.688
- 1.623
ben hep burdaydim cano. sen nerelerdesin broWelcome back Brudi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hep burdaydim cano. sen nerelerdesin broWelcome back Brudi
Ne dediler ki?Komiklikler şakalar falan yaptık ama iş ciddiye binmeye başladı, dünya Sağlık örgütü falan da yavaş yavaş veriyor endişeyi.
Hocam valla tebrik ederim. Yav bir insan abazalık yaparken bile nasıl faşizan davranabilir?! Enfekte olmuyorlar ne yav kahkaha attım. Hürmetler harbidenUlan zaten cimayı ancak müslüman bir hanımefendiyle yaparsın yiyorsa git çinliyle yap bir de mal mısınız Çinli ya da fezli sevgili yapacağınıza kezban kahrı çekin... Slavdan şaşanın aklına şaşayım bınlar gibi çekirge değiller at gibiler maşallah enfekte olmazlar bünyeleri kuvvetli
Küresel bir tehdit vs gibi şeyler.Ne dediler ki?
Faşizanlık değil kara gömlek mi giyiyoruzHocam valla tebrik ederim. Yav bir insan abazalık yaparken bile nasıl faşizan davranabilir?! Enfekte olmuyorlar ne yav kahkaha attım. Hürmetler harbiden
Enfekte olmama konusunda Denedin mi Slav hatunları?Ulan zaten cimayı ancak müslüman bir hanımefendiyle yaparsın yiyorsa git çinliyle yap bir de mal mısınız Çinli ya da fezli sevgili yapacağınıza kezban kahrı çekin... Slavdan şaşanın aklına şaşayım bınlar gibi çekirge değiller at gibiler maşallah enfekte olmazlar bünyeleri kuvvetli
Bugünden haberler;
-Dünya Sağlık Örgütü: "15 ülkeye yayıldı ama tüm dünya alarmda olmalı ve harekete geçmeli"
-Finlandiya'da ilk virüs vakası tespit edildi.
-Wuhan'da başlanan 1000 yataklı hastanenin yapımı ilerliyor. Bugün kat çıkmaya başladılar. 1 hafta içinde kullanılmaya başlanacak.
-Alman havayolu Lufthansa, İngiliz havayolu British Airways, Kore havayolu Seul Air- Endonezya havayolu Lion Air ve Gürcistan havayolu Çin seferlerini durdurdu.
-Kazakistan, Çin'le olan ulaşım yollarını kapattı.
-Papua Yeni Gine, Asya'dan gelen yolcuların ziyaretini yasakladı.
-Moğolistan sınırları kapattı.
-Japonya ve ABD, Wuhan'daki vatandaşlarını tahliye etmeye başladı.
-Çin'de bazı yerlerde vatandaşlar hükümeti protesto ediyor. Polislerle çatışmaya başladılar.
-RT Erdoğan: "Türkiye'de şu an itibariyle bir sıkıntı yok. Her türlü tedbir alınıyor"
Elazığ da kiralar 3 e 4 e katlanmış. 2019-ncov dan ölmek düşük bir ihtimal manipülasyona çok açık mevzu.Çalıştığım yerde Honkonglu bir sekreter var. Hongkong da yasayan ailesi bu sekreterden yuz maskesi yollamasini istemis. Koca ulkede yuz maskesi kıtlığı yaşanıyor suan. Olanlarda x 200 zamlanmis diye bahsetti bu sekreter.
Gercekten idrak edilmesi güç bir durum.
Bir tane video izledim bugün. Metrelerce kuyruk var maske için. Her bir kişi en fazla 3 maske alabiliyor. Bazı evler mühürlenmiş ve kapıları kilit vurulmuş durumda insanlar evden çıkmasın diye. Bazıları bizi öldürmek için yapılıyor diyor. Cidden Çin'in bu uygulamaları acaba Wuhan kentini imha etmesinin bir planı mı diye düşünmeye başladım. Belki nüfus azaltmak için yapıyorlardır kim bilir. Çünkü bu virüs geçen seneden beri varmış. Ocağın ilk haftasında medyaya düşmüş. Ve o zamana kadar hiçbir şey yapmamışlar. Ne zaman dünya ayaklanmış o zaman tedbirler alıyorlar. Ya gerizekalılar ya da bunların amacı çok farklı.Çalıştığım yerde Honkonglu bir sekreter var. Hongkong da yasayan ailesi bu sekreterden yuz maskesi yollamasini istemis. Koca ulkede yuz maskesi kıtlığı yaşanıyor suan. Olanlarda x 200 zamlanmis diye bahsetti bu sekreter.
Gercekten idrak edilmesi güç bir durum.
Turkiye Suriyelileri ilk ulkeye soktugunda bende genel bir korku olustu. Suriyeliler ile birlikte hastaliklarinida ulkemize sokuyormuyuz diye. Cunku yuksek olasilikla Turkiyedeki aşı programları Suriyede uygulanmiyor suan ki konjunkturde. Oturdugum yerden üşenmedim ve saglik bakanligina mail yazdım kendimi tanıtarak ve korkumu paylasarak.
1 gun sonra cevap yolladilar ve multecileri ulkeye soktuklarinda kapsamli aşı kontrolu uyguladiklarini belirttiler. Bu beno rahatlatti. Yani bazı şeyleri yine iyi yapıyoruz.
Umarim bu coronavirus te de gecerlidir
Kalbin siyah olmasın reis.Faşizanlık değil kara gömlek mi giyiyoruzaslında full siyahtım bugün
![]()
Bu mesaja ekleme yapmak istiyorum. Çünkü her dakika yeni bir şey oluyor gündemle ilgili. Bazen Türk medyasına yansımayan haberler de oluyor, dış basından buluyorum.Bugünden haberler;
-Dünya Sağlık Örgütü: "15 ülkeye yayıldı ama tüm dünya alarmda olmalı ve harekete geçmeli"
-Finlandiya'da ilk virüs vakası tespit edildi.
-Wuhan'da başlanan 1000 yataklı hastanenin yapımı ilerliyor. Bugün kat çıkmaya başladılar. 1 hafta içinde kullanılmaya başlanacak.
-Alman havayolu Lufthansa, İngiliz havayolu British Airways, Kore havayolu Seul Air- Endonezya havayolu Lion Air ve Gürcistan havayolu Çin seferlerini durdurdu.
-Kazakistan, Çin'le olan ulaşım yollarını kapattı.
-Papua Yeni Gine, Asya'dan gelen yolcuların ziyaretini yasakladı.
-Moğolistan sınırları kapattı.
-Japonya ve ABD, Wuhan'daki vatandaşlarını tahliye etmeye başladı.
-Çin'de bazı yerlerde vatandaşlar hükümeti protesto ediyor. Polislerle çatışmaya başladılar.
-RT Erdoğan: "Türkiye'de şu an itibariyle bir sıkıntı yok. Her türlü tedbir alınıyor"