Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bağışıklık sistemini güçlendirmenin en iyi yolu vücudu zinde tutmak ve zorlamaktır.

örneğin ben senede en az 3 kez grip olurken amatör balıkçılık hobisine başladığımdan beri ( nerdeyse 2 sene oldu ) bir kez bile grip olmadım, sadece bir kez hafif farenjit.

onun yanında her gün mutlaka bir öğünde bol limonlu yeşillik içeren salata ve akşamları da meyve tüketimi faydalı olacaktır.

ama asıl krtik nokta vücudun her an tetikte olması.mesela benim vücud sık ava çıktığım zamanlarda aman bu herif manyak gecenin ikisinde kalkıp ava gidiyor soğuk suya giriyor ben bunu hep dinç tutayım diye alarmda.bağışıklık sistemi hep uyanık.

bilmem anlatabildim mi ? sizi dinç tutacak bir hobi uğraş yada spor dalı bulun derim.
Iki gün izine çıkıyorum 3. gün hastalanıyorum.
Demek bundan oluyor.
Vücut alışmış ezilmeye, ezmezsen bir yerden patlak veriyor.

Gscimbom mobil

Mutasyona neye göre uğrar veya uğruyor ki olasılık var mı yoksa tamamen tesadüfi bizim bilmemizin dışında mı bu süreç
Doktoru bir salın yav. Tıp eğitimi alınca paket olarak yanında moleküler biyoloji ve genetik alanı bilgisi hediye edilmiyor, lütfen sevgili Uğur yapmayalım böyle şeyler, sana hiç yakışmıyor sen kah shogun kah padişah kah arşidük olan adamsın.

Doktoru bir salın yav. Tıp eğitimi alınca paket olarak yanında moleküler biyoloji ve genetik alanı bilgisi hediye edilmiyor, lütfen sevgili Uğur yapmayalım böyle şeyler, sana hiç yakışmıyor sen kah shogun kah padişah kah arşidük olan adamsın.
Shogun barbarları yenen kral anlamına geliyormuş ağabey bu arada ek bilgi olarak paylaşayım gereksiz bilgi kategorisinden. Etinden, sütünden faydalanmak istediğim ağabey doktor görünce ne yapayım ben de bu milletin bir ferdi olarak bir doktor gördüm mü uzmanlığı fark etmez ne derdim varsa çözüm getirmesini beklemek en doğal hakkım.

EPii1xyWkAYyjBs

Az masum kanına girmediler az zulmetmediler doğu turkistan'da.
Boşa gitmez ahlar beddualar
Ve bu müşrikler en büyük biziz dediler.
Şimdi gözle dahi görülmeyecek mikropla yerle bir oluyorlar.
Dökün gaz yağını camları kapatın üstüne

Irkçılık cigirtkanligi yapip tanimadigin masum insanlar icin gebersinler ifadeleri kullanmak forumda moda oldu . Birine bok desem ceza yerim ama bir hastalik yayilsin oh gebersinler diyince ceza yenmez bir site haline geldi . Aynisini Turkiye ya da Turkler icin soylese bir cani ceza yer siteden uzaklastirilir ama baska ülke vatandaslari icin soylemek serbest . Yazik.

Dev Şirketler Tek Tek Çin'den Çekiliyor

Çin’de corona virüs salgını nedeniyle ölü sayısı artmaya devam ediyor. Dev şirketlerden bu ülkedeki faaliyetlerini geçici olarak durdurma ya da kısıtlama kararları geliyor. Bunun yüzünden hem küresel şirketler önemli bir kitle kaybediyor hemde Çin önemli bir vergi geliri kaybediyor.

Tesla

Corona virüs salgını Tesla şirketini'de vurdu, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Çin'deki üretimini etkiledi. Firma ülkedeki fabrikasını geçici olarak kapattı. Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomobil üreticisi Tesla, corona virüs nedeniyle Çin'in Şangay kentindeki fabrikasını kapattı.

Google

Google, koronavirüs sonucunda Çin, Hong Kong ve Tayvan'daki tüm ofislerini geçici olarak kapatıyor. Amazon ve Microsoft dahil olmak üzere diğer teknoloji devleri de personeli virüslerden korumak için harekete geçti. Bu hafta küresel şirketler Çin'de operasyonları durduruyor ve denizaşırı personele ülkeyi ziyaret etmemelerini tavsiye ediyorlar.

Ikea

İsveç merkezli mobilya zinciri IKEA, Çin’deki mağazalarını kapatma kararı aldı. Yapılan açıklamlarda, “IKEA her zaman müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını gözetmektedir” ifadesi kullanıldı. Firma daha resmi karar gelmeden bir çok firmasını kapatmıştı. Ayrıca IKEA'nın Çin'de 24 mağazası buunuyor.

PSA Groupe

Peugeot ve Citroen markalarına sahip Fransız otomobil yapım grubu PSA ve Japonya'nın Honda ve Nissan personeli ve ailelerini Çin'den tahliye etme planlarını açıkladı.

Starbucks

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, bu ülkede bulunan yaklaşık 4300 şubesinden yarısını geçici olarak kapattı. ABD’nin ardından en fazla şubesi Çin’de bulunan ve gelirinin %10'luk bölümünü Çin'den karşılayan Starbucks, gelirlerinin azalmasını bekliyor.

Facebook

Sosyal medya devi Facebook, personelin Çin’e gidişine kısıtlama getirdi ve sadece özel izinle bu ülkeye gidişe onay vereceğini duyurdu. Çin'de bulunmuş veya şuan Çin'de bulunan personelleri için evde çalışmasını ve ofislere gelmemelerini söyledi.

Apple

ABD merkezli teknoloji devi Apple da Çin'deki mağazalarının bir kısmını kapatma kararı aldı. Apple mağazaların yeniden açılma tarihleri olarak 3-4 Şubat tarihlerini verdi.

McDonald's - KFC - Pizza Hut

McDonald’s, KFC ve Pizza Hut gibi küresel restoran zincirleri de Çin’deki bazı mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını duyurdu. Bu ülkede yaklaşık 3 bin restoranı bulunan McDonald’s restoranlarını 24 Ocakta kapatma kararı aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt