Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yakalanan öldü gibi bir ifadem nerede var yazıda? Uydurmuşsun bir tarafından. Virüsle alakalı tek bir şey bile dememişim üstelik. Nasıl bir kafayla okudun veya yanlış kişiyi mi alıntıladın bilmiyorum. Ha iddiana gelirsek artık 30lu yaşlardaki kişiler de ölüyor Ölenler sadece çocuk ya da yaşlılar değil. Haberleri de takip etmiyorsun anlaşılan.
ölümlerden ölüm beğen yazmışsın ya

ölümlerden ölüm beğen yazmışsın ya
Son günlerde İran ve İtalya'daki onlarca ölüm vakasını bilmiyorsun herhalde? Bu ölümlerin çoğu orta yaş tabakasından. Ben zaten virüsten kesin ölürüz demedim. Maske olmuş 450 lira, ülkemize resmen bulaşsa bu virüs 1000 lira olur. Olmadı ekonomik sebepten öleceğiz zaten.

İtalyada ölen kişiler 75 yaşının üzerindeymiş.Diğer ölende ise akciğer rahatsızlığı varmış.Aşısı bulunmak üzeriymiş zaten avustralyada çalışmalarda sona gelinmiş.Tahminim 4 5 ay içinde herkes sağlığına kavuşur bu konuda kapanır.

İtalyada ölen kişiler 75 yaşının üzerindeymiş.Diğer ölende ise akciğer rahatsızlığı varmış.Aşısı bulunmak üzeriymiş zaten avustralyada çalışmalarda sona gelinmiş.Tahminim 4 5 ay içinde herkes sağlığına kavuşur bu konuda kapanır.

Bu hızla devam ederse 4 5 ayda bile baya dağıtır ortalığı sadece 1 ayda olan ortada

Son günlerde İran ve İtalya'daki onlarca ölüm vakasını bilmiyorsun herhalde? Bu ölümlerin çoğu genç ve orta yaş tabakasından. Ben zaten virüsten kesin ölürüz demedim. Maske olmuş 450 lira, ülkemize resmen bulaşsa bu virüs 1000 lira olur. Olmadı ekonomik sebepten öleceğiz zaten.
irandakileri bilmiyom da italyadakilerin hepsi yaşlı insan idi

irandakileri bilmiyom da italyadakilerin hepsi yaşlı insan idi

Ölen kişilerin büyük çoğunluğu yaşlı ve akciğerlerinde kronik sıkıntısı olan kişiler.İranda normal gripten yılda 5 bine yakın ölüm oluyormuş zaten.Dünyada bu rakam 600 bin.Dediğim gibi kısa 1 sürede tedavisi bulunur.Bundan çok daha beter ne hastalıklar var Allah şifa versin herkese.

Bu hızla devam ederse 4 5 ayda bile baya dağıtır ortalığı sadece 1 ayda olan ortada

Hızıda çok fazla değilki.Sarp gripi vardı bundan yıllar önce ondan biraz daha hızlı yayılıyormuş sadece.Başka yerdede yazdım normal gripten yılda 600 bin kişi ölüyor dünyada.Çaresi bulunacak avustralyada ilk aşı denemeleri başlamış bile.

Ölen kişilerin büyük çoğunluğu yaşlı ve akciğerlerinde kronik sıkıntısı olan kişiler.İranda normal gripten yılda 5 bine yakın ölüm oluyormuş zaten.Dünyada bu rakam 600 bin.Dediğim gibi kısa 1 sürede tedavisi bulunur.Bundan çok daha beter ne hastalıklar var Allah şifa versin herkese.
ben de onu demeye çalışıyom çinde düz grip salgını olsa 5 10bin kişi gidiyodur zaten her sene

4-5 aya yok oluruz üstat ne yaptın 4-5 hafta neyse

Hızıda çok fazla değilki.Sarp gripi vardı bundan yıllar önce ondan biraz daha hızlı yayılıyormuş sadece.Başka yerdede yazdım normal gripten yılda 600 bin kişi ölüyor dünyada.Çaresi bulunacak avustralyada ilk aşı denemeleri başlamış bile.

35 günde 270 vakadan 80 bine çıktı resmi olanlar bu kadar sadece

35 günde 270 vakadan 80 bine çıktı resmi olanlar bu kadar sadece

O vakaların artmasının büyük çoğunlugu wuhan şehrinden kaynaklı.Çevre illere yayıldı.Ama son gelen bilgilere göre çinde vaka artışı sayısında gözle görülür düşme varmış.Dünyada ise İran da yayılma en fazlaya çıkmış.Kesin mallar önlem almadı hiç.

Virus ayni tempoyla devam ederse 1 ay icinde 300-500k vakaya ulasabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt