- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
ruh hastalıklarına görünmen yerinde olacaktırkendimi hasta hissediyorum acaba corona mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ruh hastalıklarına görünmen yerinde olacaktırkendimi hasta hissediyorum acaba corona mi
1 Makatologa git derhalkendimi hasta hissediyorum acaba corona mi
mehmetruh hastalıklarına görünmen yerinde olacaktır![]()
mehmet
corona cikan kisi tv2'de calisan biriymis. tv2 burda baya buyuk bir kanal
simdi 16 tv2de kisi daha karantinaya alinmis.
Çıktığı yer, dönem, yayılış şekli vs baştan başa fail.Neden?
Evetkendimi hasta hissediyorum acaba corona mi
Onu domuz gribinde yaptılar şimdilerde herkes influenza aşısı oluyor kış başlamadan.Aşısını kim satıyorsa o çıkarmıştır.
Gscimbom mobil
O işkembenin rengi niye öyle yav? Bizim izmirde beyaz hep. Salçalı filan mı?Korona isine bak kocum (iskembe dünyanın en güzel yemeğidir)
Ekli dosyayı görüntüle 73118
Ülkemizde maalesef milyonlarca cahil varken hiç şaşırmam bu muskaların kapış kapış satılmasına. İnsanlar Arapça bir şey yazıyor kutsal diye hemen alıyorlar. Ya belki sana Arapça küfür ediyor hiç mi kafanız basmıyor? Yeter ki insanlara Allah, kitap, peygamber de. Anında cebini hatta donunu bile çıkarır. Zaten ülkeyi yönetenler de Allah, kitap diyerek yolsuzluğun, israfın dibine vuruyorlar. Ama olur mu onlar namaz kılıyor, oruç tutuyor, dilinden Allah düşmüyor o yüzden yaptıkları günah değilBunlar olduğu sürece sırtımız yere gelmezEkli dosyayı görüntüle 73114
Bu rengi açık bile, hazir iskembe anca bu kadar oluyo bizim yaptigimiz gibi olsa kirmizi olurduO işkembenin rengi niye öyle yav? Bizim izmirde beyaz hep. Salçalı filan mı?
Edit : He bu yemek hali galiba ilk kez gördüm yemeğini![]()
Ülkemizde maalesef milyonlarca cahil varken hiç şaşırmam bu muskaların kapış kapış satılmasına. İnsanlar Arapça bir şey yazıyor kutsal diye hemen alıyorlar. Ya belki sana Arapça küfür ediyor hiç mi kafanız basmıyor? Yeter ki insanlara Allah, kitap, peygamber de. Anında cebini hatta donunu bile çıkarır. Zaten ülkeyi yönetenler de Allah, kitap diyerek yolsuzluğun, israfın dibine vuruyorlar. Ama olur mu onlar namaz kılıyor, oruç tutuyor, dilinden Allah düşmüyor o yüzden yaptıkları günah değilGerçekten bir insanı dini duygularını suistimal ederek kandırmak çok kolay.
Dua işlerine de pek inanmıyorum gerçi. Hangi dua bu zamana kadar kabul olunmuş? Totem vs. işe yarayabilir belki ama duanın işe yaradığını sanmıyorum. Fakir insanın dua edip de düzlüğe çıktığını görmedim bugüne kadar. Ama şans da hep Allah'tan dinden bi'haber insanların yüzüne gülüyor. Buna sınanma diyebilir Müslüman arkadaşlarımız. Ama ben böyle olmadığını düşünüyorum. Bir tanrı varsa da cidden çok adaletsiz, çifte standartlı bir tanrı olduğunu düşünüyorum.
İsmail Enver gelmedenÜlkemizde maalesef milyonlarca cahil varken hiç şaşırmam bu muskaların kapış kapış satılmasına. İnsanlar Arapça bir şey yazıyor kutsal diye hemen alıyorlar. Ya belki sana Arapça küfür ediyor hiç mi kafanız basmıyor? Yeter ki insanlara Allah, kitap, peygamber de. Anında cebini hatta donunu bile çıkarır. Zaten ülkeyi yönetenler de Allah, kitap diyerek yolsuzluğun, israfın dibine vuruyorlar. Ama olur mu onlar namaz kılıyor, oruç tutuyor, dilinden Allah düşmüyor o yüzden yaptıkları günah değilGerçekten bir insanı dini duygularını suistimal ederek kandırmak çok kolay.
Dua işlerine de pek inanmıyorum gerçi. Hangi dua bu zamana kadar kabul olunmuş? Totem vs. işe yarayabilir belki ama duanın işe yaradığını sanmıyorum. Fakir insanın dua edip de düzlüğe çıktığını görmedim bugüne kadar. Ama şans da hep Allah'tan dinden bi'haber insanların yüzüne gülüyor. Buna sınanma diyebilir Müslüman arkadaşlarımız. Ama ben böyle olmadığını düşünüyorum. Bir tanrı varsa da cidden çok adaletsiz, çifte standartlı bir tanrı olduğunu düşünüyorum.
Reis ateist deist misin nesin ona gore konusacamÜlkemizde maalesef milyonlarca cahil varken hiç şaşırmam bu muskaların kapış kapış satılmasına. İnsanlar Arapça bir şey yazıyor kutsal diye hemen alıyorlar. Ya belki sana Arapça küfür ediyor hiç mi kafanız basmıyor? Yeter ki insanlara Allah, kitap, peygamber de. Anında cebini hatta donunu bile çıkarır. Zaten ülkeyi yönetenler de Allah, kitap diyerek yolsuzluğun, israfın dibine vuruyorlar. Ama olur mu onlar namaz kılıyor, oruç tutuyor, dilinden Allah düşmüyor o yüzden yaptıkları günah değilGerçekten bir insanı dini duygularını suistimal ederek kandırmak çok kolay.
Amerikan şirketi moderna bulmuş ama henüz insanlar üzerinde test edilmemiş. Önümüzde ki haftalarda insanlar üstünde denemeye başlayacaklar diye açıklamaları mevcutBence aşı bulundu haberleri asparagas gibi çünkü Çin ekonomisi ciddi bir darbe aldı bu virüs olayından dolayı
O yüzden böyle ısmarlama haberleri dolaşıma sokarak bir nebze olsun normalleşmeyi umuyorlar
Gerçekten aşı bulunmuş olsaydı Dünya Sağlık Örgütü bütün dünya ülkeleri hazırlıklı olsun diye açıklama yapmazdı
Kaynak nedir? Her yerde yazıyor ama asıl kaynağı yok. Tevrat mı?İsmail Enver gelmeden
Musâ peygamber, Tûr Dağı’nda Allah u Tealâ ile konuşma şerefine erdikten sonra: “Yâ Rabbi, benim Cennet’teki komşularım kimlerdir, bazılarını bildirir misin?” diye bir istekte bulunmuştu.
Allah, Musâ peygambere: “Senin Cennet’teki komşularından biri, falan yerde yaşayan bir kasaptır. Görmek istersen, dükkânı falan yerdedir. Git, bir gece kendisine misafir ol,” buyurdu.
Musâ Peygamber, bu kasabın nasıl bir iyilik işleyerek kendine Cennet’te komşu olmayı hak ettiğini düşündü. Bu merakla, onun bulunduğu bölgeye doğru yola çıktı. Nihayet kasabı bularak: “Ey Allah’ın kulu, bu gece sana misafir olmak istiyorum, kabul eder misin?” dedi.
Kasap: “Hay hay! Tanrı misafirlerine, kapım daima açıktır, akşam olsun da eve birlikte gidelim, dedi.
Akşam olunca, kasap elindeki sepetin içini yiyeceklerle doldurdu. Birlikte evin yolunu tuttular. Eve gelince kasap:
– Bana müsaade buyurun, evvela şu salıncakta, değerli bir misafirim daha vardır. Onun hatırını sorup ihtiyaçlarını karşılayayım, sonra sizinle ilgilenirim, dedi. Odanın bir köşesinde asılı duran salıncaktan yaşlı bir kadın çıkardı. Altını temizledi, elbisesini değiştirdi. Adeta bir iskeletten ibaret kalmış ihtiyarın bütün hizmetini görüp, yemeğini yedirdikten sonra, tekrar yerine yatırdı. O sırada İhtiyar kadının anlaşılır anlaşılmaz bir şeyler söylendiği duyuldu. Kasap da bu sözlere “âmin” dedi.
Musâ peygamber sordu: “Bu kimdir ki, kendisine bu kadar özenle hizmet ediyorsun?”
Kasap: “Bu benim anamdır. Vaktiyle benim bütün zahmet ve sıkıntılarıma katlanmış vefakâr bir kadındır. Şimdi ben de kendisine evlâtlık görevimi yapmaya çalışmaktayım.”
– Peki, hizmetinin sonunda bir şeyler söyledi, sen de âmin, dedin; ne dedi ki?
– Annem, hizmetlerimden çok memnun kaldığı için, bana her gün, “Oğlum, Cennet’te Musâ Peygambere komşu olasın.” diye dua eder; ben de âmin derim. Bu olacak iş mi? Musâ Peygamber kim, ben kim? Ben onun yanına bile yaklaşabilir miyim hiç?
Bu esnada kendisini tanıtan Musâ Peygamber: “Müjdeler olsun sana,” dedi. “Ben Musâ Peygamber’im. Cennette senin bana komşu olacağını Allah haber verdiği için, komşumu görmek üzere buraya gelmiştim. Annene hizmetten sakın geri kalma,” diyerek oradan ayrıldı.
Reis ateist deist misin nesin ona gore konusacam
bittim ben