- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Haberim var her şeyden.Abi çocukları etkilemiyor diye bişey yok. Herkese bulaşabilir ama tehlikeli olma olasılığı yaşlılarda çok daha fazla.
Önlemlerimi alıyorum.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberim var her şeyden.Abi çocukları etkilemiyor diye bişey yok. Herkese bulaşabilir ama tehlikeli olma olasılığı yaşlılarda çok daha fazla.
Bizim burada, bildikleri halde, karneval gibi olayları durdurmadılar.Bizim burda aşırı derecede çabuk yayılıyor.
Zaten paranoyak korkak bir halk.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Bizim burda daha o duruma gelmedi. Ama bir iki haftaya bende bütün okullar filan tatil olur bu gidişle. Yatıyoruz corona kalkıyoruz corona artık sıkılmaya başladım işsizlik maaşına girip çekip 3-4 aylığına türkiyeye köye gidesim var sobanın başında yatasım var.Bizim burada, bildikleri halde, karneval gibi olayları durdurmadılar.
Sokaklar baya boş bu aralar.
Ayın başı herkese para geldi, ama kimse alış verişe çıkmıyor.
Marketlere hücum ediyorlar sonra eve. Konserveler tükenmiş, suları bitirmişler.
Gscimbom mobil
mal sürüsü![]()
İran'da koronavirüs tedavisi görenleri yakmaya çalıştılar
İran'da koronavirüs nedeniyle ölüm sayısının her geçen gün artıyor olması ülkede büyük bir panik havasına neden oldu.m.ensonhaber.com
Suriyelilerde geliyor yavaş yavaş freudcumCalistigim hastanede isolasyona alinan hastada Corona teshisi konulmus
Suriyelilerde geliyor yavaş yavaş freudcum
Seni yok sayıyorum haberin olsun.Calistigim hastanede isolasyona alinan hastada Corona teshisi konulmus
Misafirim ol. Ayıpsın.Kaldığın sitede satilik/kiralık daire var mi? Komşu olalim
Evlenemeden gidecek. Açılmadan iadeSeni yok sayıyorum haberin olsun.
Evlenecek ya ondan ev bul diyor, yoksa gelir küvette yatarMisafirim ol. Ayıpsın.
Bekara hanım boşamak kolayGör bunları gör!!! @Sertan Nalbant
Boş odam var yahu. Yatak alsınEvlenecek ya ondan ev bul diyor, yoksa gelir küvette yatar
Adam evlenip gelecek, 3 güne kalmaz seni atarlar evden.Boş odam var yahu. Yatak alsın
Yazı beklesin üst kat gidecekAdam evlenip gelecek, 3 güne kalmaz seni atarlar evden.
Sen ev bul boşver psikoya
![]()
İran'da koronavirüs tedavisi görenleri yakmaya çalıştılar
İran'da koronavirüs nedeniyle ölüm sayısının her geçen gün artıyor olması ülkede büyük bir panik havasına neden oldu.m.ensonhaber.com