- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Boş odam var yahu. Yatak alsın
Bu konu nereye gidiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş odam var yahu. Yatak alsın

Bizim testlerde sanırım sıkıntı var 1 kişide bile çıkmamış olması çıkmasından çok tedirgin ediyor beni
Adam evlenip gelecek, 3 güne kalmaz seni atarlar evden.
Sen ev bul boşver psikoya
Çok şükür apartmanda yaşıyoruzHatun bahcesiz evde oturmam diyor bu arada
Arka bahçem varHatun bahcesiz evde oturmam diyor bu arada
Adam evlenip gelecek, 3 güne kalmaz seni atarlar evden.
Sen ev bul boşver psikoya
Sana heyecan lazım sanırımArka bahçem var![]()
Kendi vatandaşını bile yurdundan soğutabilecek bir siyaset gündememiz olduğu için bilhassa kış mevsiminde ülkemizin turist çekememesi bir etmen olabilir. Suriyelilerden Ege'ye millet yazın bile gelmeye korkuyor, kışın zaten hiç yok. Kayak turizminin olduğu yerler olmuş deprem ya da deprem tehlikesiyle boğuşuyor. Bir tarafımızda savaş var, diğer tarafta kazıkçı esnaf. Bizimkilere güvenmeyebiliriz, sonuna kadar da haklıyız da misal Gürcistan'dan da sadece 3 tane vaka var, koca Rusya'da 2 tane. Yunanistan'da 4, Makedonya'da 1. Doğu Avrupa artık özellikle son Rus-Ukrayna ve Türkiye temelli siyasi olaylardan turist çekemiyor, bize iştahlı iştahlı turist olarak gelen bir İranlılar vardı onlarla da kapıyı kapattık. İşin kısası hükümetimizin müthiş ırkçı, faşist yaklaşımları ve halkımızın kimliği haline gelen haram yeme, açgözlülüğü bu lanette en azından bir süre daha paçayı sıyırmamızı sağlayabilir. Yoksa Allah korusun 1 hastanın girdiği yerde öpüş kakış 20 tane virüslü insan yapabilecek bir ataerkil toplumuz, o kadar büyük bir yayılım olsa bir zahmet açıklanırdı diye tahmin ediyorum.
Töbe de.Sana heyecan lazım sanırım
Evlensene
Hatun bahcesiz evde oturmam diyor bu arada
Sen yanmışsın arkadaş
Kıvırcık getirin ama gelirkenYok ya konuya heyecan katiyorum. @Emrah Duvar abim nekadar sever beni bir bakayim dedim
Sagolsun @Sertan Nalbant abiden cok seviyor gibi!
Len ben hanımdan izin almadan eve sinek bile davet edemiyorumYok ya konuya heyecan katiyorum. @Emrah Duvar abim nekadar sever beni bir bakayim dedim
Sagolsun @Sertan Nalbant abiden cok seviyor gibi!
Bu patronlar pinti oluyor freudcum @Ibrahim ÖzverenLen ben hanımdan izin almadan eve sinek bile davet edemiyorum
Doğruya doğru ne diyeyim yani şimdi.
Açıklanırdı işte saklanamazdı ama testlerde sıkıntı varsa ya da grip denip geçiyolarsa hastalara tespit etmesi de gittikçe uzar , kuluçka süresi 3 hafta kadar oluyor sonuçta , 1 kişi bile 3 haftada baya kişiye yayabilir ondan sonra uğraşıp dururuz , kış turizmi de baya etkin aslında bizde doğuya çok gelen var mesela bizim ora Kars'a deprem vs de etkilemedi.
Bu patronlar pinti oluyor freudcum @Ibrahim Özveren
Sivas'ta afgan asıllı bir çoban corona şüphesi ile gözlem altına alınmış, virüs dibimizi geldi
Ya bu kadar panik, bu kadar korku. Cok abartildi, normal gripten pek farki yok!
Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum