Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik gelecek bir şey yok ki ortada zaten, bu sirke bütün hastalıkların ilacı.

Kesinlikle ..
2-3 sene önce gözümde adenoviral konjonktivit çıkmıştı.. vampir gibi kıpkırmızı gözler ve sürekli yaş, çapak .. doktora gittiğimde bu virüs 2015 te geldi.. “en çokta Adana da görüldü bu yüzden adına Adanavirüs dedik “ dedi..
Bunun yaklaşık 2 hafta kuluçka süresi var , diğer gözüne de atacak , Yaklaşık 1 ay bununla yaşarsın , kurtuluş yok bundan, o kadar hasta geldi ki tahmin dahi edemezsin , gelenlerinde neredeyse tamamının diğer gözlerine de bulaşmıştır dedi.. damlalar falan verdi , işte eşinle ortak havlu yastık falan kullanma dedi..
Damlalar verdi kullanmadım bile , eve geldim, Google amcaya sordum virüsü.. neredeyse bilgi yok., Sadece bir blog sayfasında bir ablanın çocuğunun gözünde olan bu virüsü sirke ile geçirdiğini okudum.. Her gün 2 gözümede sabah akşam sirke damlattım.. Yatarkende muz kabuğunu gözüme bağladım.. 1 hafta sonra doktora gittim adam şaşırdı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle ..
2-3 sene önce gözümde adenoviral konjonktivit çıkmıştı.. vampir gibi kıpkırmızı gözler ve sürekli yaş, çapak .. doktora gittiğimde bu virüs 2015 te geldi.. “en çokta Adana da görüldü bu yüzden adına Adanavirüs dedik “ dedi..
Bunun yaklaşık 2 hafta kuluçka süresi var , diğer gözüne de atacak , Yaklaşık 1 ay bununla yaşarsın , kurtuluş yok bundan, o kadar hasta geldi ki tahmin dahi edemezsin , gelenlerinde neredeyse tamamının diğer gözlerine de bulaşmıştır dedi.. damlalar falan verdi , işte eşinle ortak havlu yastık falan kullanma dedi..
Damlalar verdi kullanmadım bile , eve geldim, Google amcaya sordum virüsü.. neredeyse bilgi yok., Sadece bir blog sayfasında bir ablanın çocuğunun gözünde olan bu virüsü sirke ile geçirdiğini okudum.. Her gün 2 gözümede sabah akşam sirke damlattım.. Yatarkende muz kabuğunu gözüme bağladım.. 1 hafta sonra doktora gittim adam şaşırdı..

İşte tıp dünyasında bir mucize, tarihe geçecek bir olay

İrana ata ucagı kaldırılmalı acilen ilayda akdogan yurda getirilmelidir

yorumlara goz atalım

hahahsdasdad.webp

Kesinlikle ..

Enteresan ustat. Adenovirus normal soguk alginligina sebep veren virus olarak bilinir ve öksürük hapsirma sebebiyle elden göze temas ettiğinde bahsettigin adeno conjunctivitis durumunu verir. Aslında sık görünen bir hastaliktir. Adana virus vesaire diye pek duymuslugum yok.

Virusten olusan conjunctivitis iki gözüde etkileyip cok yaşartir dedigin gibi. Cok bulasicidir. Bakteriye nazaran fazla capaklanma da yapmamasi lazim. Gözden sıvı alip laboratuvar arastirmasi yapildimi?

Viral conjunctivitis ler 3 hafta icinde zaten tedavi gerekmeksizin iyilesir.

Muz kabugu vesaire gelecek sefere tavsiye etmem, cunku bu yoldam bakteri kontaminasyona yol acabilirsin. Lakin sirkenin antibakteriyel ozelligi olduğu doğrudur.

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. İlk piyangonun çıkacağı şanslı ilimiz hangisi onu bekliyoruz sadece.

Virüsün geleceği var, pandemik salgın gelmezse büyük sürpriz olur zaten. İnşallah zamanın Sars'ı gibi en az hasarla atlatırız, Domuz Gribi'ndeki gibi 500'e yakın vatandaşımızı kaybetmeyiz. Herkes kişisel hijyenine, vücudunu sağlıklı tutmaya kendisinden de önce evdeki yaşlı-hastalar için azami özen göstersin. Sinir stres yapmayın, hasta olmayan adamı da hasta eder. Siz önleminizi her türlü alın ondan sonra gelse de en az hasarla atlatırsınız zaten. Allah yardımcımız olsun.

Bakanlık yol yapmış 3 gün içinde vaka çıkabilirmiş.

Bir an önce ben yakalanayım bu hastalığa da, memlekette vardır yoktur tartışması kapansın, işimize bakalım

hükümeti bir virüs getirmemiştiniz ülkeye onu da getirin tam olsun. Bir rezillikten de geride durun be! Sizin alacağınız tedbirin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt