Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hastalığını çinden dünyaya yayan ilk kim acayip kinlendim şuanda o

Bu hastalığını çinden dünyaya yayan ilk kim acayip kinlendim şuanda o
her şeyin başı bu

1583354666313.png

Hala kaynağı da netleşmedi bildiğim kadarıyla. Hangi hayvan ve kondisyonda bulaştığı yani.

Gençler hepimize geçmiş olsun. Tüm öğrencilerim boğaz ağrısı ve ateş şikayetiyle derslere gelmemeye başladı son 3 gündür. Umarım griptir diyordum, sanırım hastalık bize geldi. Türkiye'ye en çok İran uçuşu olan ilden yazıyorum, Isparta'dan. İki güne patlak verir artık vaka sayıları. İranlılardan geçilmiyor memlekette.

Gençler hepimize geçmiş olsun. Tüm öğrencilerim boğaz ağrısı ve ateş şikayetiyle derslere gelmemeye başladı son 3 gündür. Umarım griptir diyordum, sanırım hastalık bize geldi. Türkiye'ye en çok İran uçuşu olan ilden yazıyorum, Isparta'dan. İki güne patlak verir artık vaka sayıları. İranlılardan geçilmiyor memlekette.
Bogaz agrisida bir gostergese bende ayvayi yedim demektir.

türkiyede yok ama istanbuldan singapura giden ucakta cikiyor, hakikaten cok iyi kontrol ediliyoruz : )

Hocam korkutma bende oradayım 2 gündür boğazım çok kötü ne yaptıysam geçmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt