Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağışıklık düşükse kanser tedavisi vb şeyler görüyorsanız 2 kat dikkatli olacaksınız. Gencim bana bişey olmaz değil olay, hijyen ve beslenme 1.kural zaten. Çalışmayanlar evden çıkmasın mümkün olduğunca, çalışanlar ise iş yerlerine toplu olarak baskı yapsın home ofis için. Şahsen biz şu an öyle yapıyoruz

.
65123148-5AF5-4B6F-8E12-9E8A41CEBB7C.webp

Çin'de görülen vaka: 80.761

Toplam ölen: 3.136

İyileşen vaka: 60.120

Çin her ne kadar virüsü bulaştırsa da şu an tespit ve tedavide çok iyi konuma geldi.

Şu an için İtalya ve İran hiç yönetemedi.

Bağışıklık düşükse kanser tedavisi vb şeyler görüyorsanız 2 kat dikkatli olacaksınız. Gencim bana bişey olmaz değil olay, hijyen ve beslenme 1.kural zaten. Çalışmayanlar evden çıkmasın mümkün olduğunca, çalışanlar ise iş yerlerine toplu olarak baskı yapsın home ofis için. Şahsen biz şu an öyle yapıyoruz
Tr de öyle baskı yaparsak home olur sonucu sadece 😀

Ne oldu acil bir durum mu var?
Bulaşmıyor dediler bazı kaynaklar.
Kimseye güven olmuyor, bilgi kirliliği çok fazla.

Gscimbom mobil

Bir durum yok. Yurt dışından gelen arkadaşlar vardı işyerinde. Onlarla toplantı yaptık dün sabah. Öğleden sonra İK adamları eve gönderdi. Herifler sağlıklı gözüküyordu. Tedirgin oldum. Onun için sordum.

Abi ne kadar önlem alırsa al bulaşacaksa kaçınılmaz zaten.

İşe gidiyorsun hergün metro,metrobüs, tren

bankamatik, kağıt paralar vs sürekli elimizde

Ekmek aldığın fırıncı hastadır, hamurdan geçer bilemezsin bile.

Her şeyi geçtim bunu taşıyan kişi hasta değilken binip 10 dk yanında otursa yine bulaşabiliyor

Kontrol etmeye kalkmak o yüzden obsesyona götürür.

sadece kişisel hijyene herkes dikkat etmeli. Gerisi biraz da kader, kısmet.

Geçmişte Bu konularda deli gibi obsesyon yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.

Okuduğum en mantıklı yorum olabilir. Yani belki hemen degil ama yillar icinde muhtemelen herkesin basina gelecek bu virüs. Kacinilmasi imkansiz gibi birşey.

Şu hastalık konusunda en çok canımı sıkan şeylerden birisi de bilim adamlarının söylediklerinin birbirini tutmaması. Havanın ısınmasıyla tehlikenin azalacağını söyleyen de var dünya nüfusunun yarısının enfekte olacağını söyleyen de. Tuzlu suyla gargara yapın diyen de var boğazları tahriş eder yapmayın diyen de. Birader bilim yahu bu bilim. Nasıl keskin ayrılığa düşüyorsunuz anlamıyorum ki.

İtalya'da ölenlerin yaş ortalaması 81 imiş.

70 yaşında bir ayağı çukurda biri değilseniz korkmanıza gerek yok.

Arif Çelik bana bir şey olmaz düşüncesi yüzünden toplum olarak böyle konularda başarısız oluyoruz. Kazalar, felaketler, doğal afetler... Ayrıca endişemiz tabiki biz değiliz. Benim ölme ihtimalim verilere göre zayıf lakin çevremize korkuyoruz. Annemiz babamız var. Onları böyle bir sebepten dolayı kaybetmek istemiyorum. Ben hastalanayım onlara bir şey olmasın.

Şu hastalık konusunda en çok canımı sıkan şeylerden birisi de bilim adamlarının söylediklerinin birbirini tutmaması. Havanın ısınmasıyla tehlikenin azalacağını söyleyen de var dünya nüfusunun yarısının enfekte olacağını söyleyen de. Tuzlu suyla gargara yapın diyen de var boğazları tahriş eder yapmayın diyen de. Birader bilim yahu bu bilim. Nasıl keskin ayrılığa düşüyorsunuz anlamıyorum ki.

bilim böyle bir şey zaten

bilime bakış açını değiştirmelisin renktaş

arkadaşlar ne alaka diceksiniz gene ama
kapitalizm ve emperyalizmin oyunları maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt