Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
De ligt corona virusune yakalanmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafiften panik olmaya başlıyorum galiba
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dert edecek bişey yok. 2-3 hafta grip tedavisi görüp düzelecekler felaket tellallığına gerek yok. İtalyada zaten ligler askıya alınmıştı. Bugün prof ateş kara baya aydınlatıcı bilgiler verdi. Korkacak bişey yok sadece biraz daha dikkatli olun yeter
Bence korkacak hiçbir şey yok. Ölüm oranlarına, kaç yaşındakilerin en yüksek risk grubunda olduğuna, enfekte olmamak için yapılması gereken şeylere bakıyorum korkacak bişey yok. Öcü değil bu sen yolda yürürken yakalayıp seni yesin.bence baya korkmamiz lazim, cunku her gun daha da artiyor
Zaten korku sebebim ölen kişilerin yaş aralığından dolayi. Evde 85 yaşındaki dedemle ve kanserle mücadele eden annemle yaşıyorum. Korkacak bişey yok demek o kadar kolay olmamalı renktaşBence korkacak hiçbir şey yok. Ölüm oranlarına, kaç yaşındakilerin en yüksek risk grubunda olduğuna, enfekte olmamak için yapılması gereken şeylere bakıyorum korkacak bişey yok. Öcü değil bu sen yolda yürürken yakalayıp seni yesin.
Senin durumun ekstrem bi durum rtaş senin 2-3 kat daha fazla dikkatli olman lazım. Allahın izniyle bişey olmaz inşallahZaten korku sebebim ölen kişilerin yaş aralığından dolayi. Evde 85 yaşındaki dedemle ve kanserle mücadele eden annemle yaşıyorum. Korkacak bişey yok demek o kadar kolay olmamalı renktaş
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Corona virüsü şu an için sıcak ve nemli ortamları sevmediği net anlaşılıyor çünkü Çin'den sonra ilk olarak görülen Avusturalya, Hindistan, Singapur gibi yaz döneminde olan ülkelerde yayılamadı muhtemelen virüsün sıcak ve nemli havaya karşı direnci yok hatta Afrika kıtasında vaka görülse de çoğalamamasının sebebi de muhtemelen sıcak ve nemli ortam olmasıdır.
İtalya konusundaysa İtalya'nın kuzey bölgesinde ciddi artış yaşandı İtalya'nın güney bölgelerinde bu kadar hızlı yayılmıyor muhtemelen İtalya'nın kuzeyinde hava daha soğuk ve kuru havasından dolayı daha hızlı yayılıyor.
Bence korkacak hiçbir şey yok. Ölüm oranlarına, kaç yaşındakilerin en yüksek risk grubunda olduğuna, enfekte olmamak için yapılması gereken şeylere bakıyorum korkacak bişey yok. Öcü değil bu sen yolda yürürken yakalayıp seni yesin.
Şimdilik panik olmalık bir durum yok sadece herkes önlemlerine dikkat etse yeterli olacaktır zaten önümüzdeki süreçte yaz geliyorBizim koyde dag tepesinde evimiz var, oraya mi gitsek acaba.
Sadece 1 vaka var diye marketler talan edildi kolonya ve sıvı sabun kalmadı gıda ürünlerine zam geldi tek sıkıntı corona değil bizde.
Sadece 1 vaka var diye marketler talan edildi kolonya ve sıvı sabun kalmadı gıda ürünlerine zam geldi tek sıkıntı corona değil bizde.
Satmayak miAğ falan dinlemez o kadar çekirge