Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hastaneye gidiyorum...ziyaret / yardım..

Artık tırsıyorum asansör de düğmelere basmaya.

Ufak parmam ile basıp, bir yere degdirmeye çalışıyorum :D

Bu konuda tedbiri herkes almadıkça ne yapsan da korunamazsın zaten. Yani insanların hepsi bilinçli olmalı çünkü etkileşim çok üst düzeyde. Mesela şu an süreç olağan akışına bırakılmış durumda Türkiye'de. Yurtdışından dönen adama kendi kendini karantina al diyoruz, insanımızın % kaçında bu bilinç varki?

İtalya'daki yayılma durumu da bu yüzden oldu adamlar Kuzey'de virüs var diye başka yerlere kaçtılar ve virüsü oraya taşıdılar.

Bu konuda tedbiri herkes almadıkça ne yapsan da korunamazsın zaten. Yani insanların hepsi bilinçli olmalı çünkü etkileşim çok üst düzeyde. Mesela şu an süreç olağan akışına bırakılmış durumda Türkiye'de. Yurtdışından dönen adama kendi kendini karantina al diyoruz, insanımızın % kaçında bu bilinç varki?

İtalya'daki yayılma durumu da bu yüzden oldu adamlar Kuzey'de virüs var diye başka yerlere kaçtılar ve virüsü oraya taşıdılar.

Forced Karantina mı şart diyorsun Reis, devlet yolu / baskısı ile.

Bu kadar isole odaları yoktur bile TR de.

Yurtdışından gelenleri kontrol altına alsalar bir şey olacağı yoktu.
Sağlık Bakanımıza güvenmediğini görmek üzücü.

Bunu global şekilde toplum olarak halletmemiz şart. İnşallah az ölü ile bu olayı geçiririz.

Şimdi bir de insanlar ne kadar sağ duyulu...bu da önemli.

Misal Japonlar baya baya evde kalıyor, el vermiyor, hapsirmiyor havaya vs...bizim millet şimdiye kadar öyle bir virüs görmemiş... bizimkiler İnşallah İtalya gibi "rahat kalmaları" ... Daha çok mücadele göstermek gerekir.

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson koronavirüse yakalandı.
2SAvNrkOakqrrF3oWji_HQ.jpg

Turkiye'de kac vaka tespit ettiler simdiye kadar?
1 tane diyor simdilik

Trump a bak sen, Avrupa'dan gelen tum ucuslari iptal etmis 30 gun boyunca. Bizim isyerinde bir calisan hafta sonu New York'a gidecekti az once bildirim gelmis ucuslar iptal diye.

Not: Ingiltere haric 😒

Bugün bir arkadaşım dezenfektan maske aldı diye yakın çevresi tarafından çok ağır bir şekilde dalgaya alındığını söyledi. Bu seviyede milyonlarca cahil gerizekalı var. Bu psikolojik şiddet bile bizde yayılmayı trajik bir seviyeye getirecektir.
Maske işe yaramiyor zaten iyi etmişler dalga gecerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt