Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ana kadar bildiğim kadarıyla virüsün maksimum 24 güne varabilen bir kuluçka süresi var bu süre zarfında zaten hiçbir belirtisi yok ama ondan sonra bir tedavi sürecinde hastaların yenmesi için destekleyici tedaviler uyguluyorlar zaten virüsün tam anlamıyla bir tedavisi olmadığı için insanların bağışıklığını güçlü tutup solunum destekleri sağlıyorlar.yani bu virüsü taşıyıpta hiçbir belirti göstermeden atlatan yada çok küçük belirtlilerle atlatan çok sayıda insanda varmış illa hastane ortamında bulunmakta gerekmiyor bahsedilen %3 lük ölüm oranınında buna bağlı olarak daha düşük olabileceğini söylüyorlar çünkü virüsü taşıyıp hafif şekilde atlatan insanların vaka sayısına dahil edilmiyor.
Leicester manager Brendan Rodgers says that three players have being self-isolating after showing some signs of coronavirus.
Dünya nüfusunun %3-4 ü kaç insan ediyor?Dünaya korona virüsten kırılıyor Her ülke alarmda ekonomiler çöküyor spor müsabakasından tut
her türlü organizasyon darbe yiyor
Sonuç=7.5 milyarlık dünyada 4.700 ölü vay be ne virüsmüş yahu
4700 kişi nedir yahu bu virüsün abartılmasını hiç bir zaman anlayamayacağım.
Ölenlerin çoğu yaşlı ve bağışıklık sistemi çökmeye yakın insanlar normal bir grip virüsünden
azıcık hallicesi 1,5 milyarlık çinde bile ölüm oranı çok çok çok düşük
Doktorunu ara.2 gundur kuru oksurugum var ama ates yok ne yapmaliyim?
Nasil yani benim doktorum yok kiDoktorunu ara.
Dunya yok oluyor artik guvenli yatirim yokherseyi anladim da altin neden düsüyor onu anlamadim
Faizler sabit kaldı diye.herseyi anladim da altin neden düsüyor onu anlamadim
Faizler sabit kaldı diye.
Eksi yapabilirler piyasaya para pompalamak için.zaten 0 da su anda daha nasil düsürecekler faizleri? avrupa merkez bankasini kastediyorum