- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yarın borsalar napacak acaba yatay mı seyredecek yoksa çakılış devam mı edecek, tahmini olan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence biraz durulurYarın borsalar napacak acaba yatay mı seyredecek yoksa çakılış devam mı edecek, tahmini olan ?
nolduÇok kötü seyler oluyor
Çok kötü seyler oluyor
Daha ne olsun rtas
Evlilik icin köşeye para atmıştım çekmeli miyim renktaslar?Millet en son paralarını çekiyordu
trdeysen gerek yokEvlilik icin köşeye para atmıştım çekmeli miyim renktaslar?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dolar, Euro, Altın gibi bir şeye yatırım yapmadıysan sabit şekilde dursun bir zararı olacağını sanmam tabi bilen arkadaşların yorumları daha iyi olabilirEvlilik icin köşeye para atmıştım çekmeli miyim renktaslar?
Yarın borsalar napacak acaba yatay mı seyredecek yoksa çakılış devam mı edecek, tahmini olan ?
Yok renktas normal türk parasi ya köşeye atıyordum bankaya birikim için.Dolar, Euro, Altın gibi bir şeye yatırım yapmadıysan sabit şekilde dursun bir zararı olacağını sanmam tabi bilen arkadaşların yorumları daha iyi olabilir
Dursun bir şey olmazYok renktas normal türk parasi ya köşeye atıyordum bankaya birikim için.