Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.334
- 72.909
- 5.188
Türkler çıldırmış olmalı 2 çekiliyor marketlerdeMillet kafayı yemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkler çıldırmış olmalı 2 çekiliyor marketlerdeMillet kafayı yemiş.
En temizi ölek o zaman. Ne lan her sene corona diye teyakkuza mı geçicez
En temizi ölek o zaman. Ne lan her sene corona diye teyakkuza mı geçicez
Belki cırcır olmuştur dayı.Dayi hayatinin siçisina hazirlaniyor
He valla ben bu kış oldum 2 hava verdiler bi serum geçtiDomuz gribi de 11 yıldır kaybolmadı, insanlar bağışıklık kazandığı anda yeni türleriyle savaşmak da daha kolay olacak.
Belirsizliklerin ortadan kalkması lazım, koronaya yakalanmanın normal karşılandığı an bu panik de ortadan kalkmaya başlar.
Demin tren istasyonunda beklerken ağzımı kapatarak hapşırdım yanımdaki herifin biri canavar görmüş gibi baktı. Iyice paranoyak oldu herkes.
sent via GSC

Demin tren istasyonunda beklerken ağzımı kapatarak hapşırdım yanımdaki herifin biri canavar görmüş gibi baktı. Iyice paranoyak oldu herkes.
sent via GSC
Benim de alerjim var. Polen ve çim alerjisi.2 haftadır alerjim azdı benim de, hapşırma, hapşırmaya bağlı akıntı oluyor yani alerji olduğuna da eminim her sene bu dönemler artar, ben de tırsıyorum dışarda hapşırmaya.
.Ekli dosyayı görüntüle 74388
Henüz direk doğru bir haber olarak göremedim de paylaşayım.
Kılınacağını açıkladı Diyanet dün.Cuma namazı kılınacak mı yaw. Olm bilerek mi yapıyorsunuz, namaza gelenlerin geneli ihtiyar kesim zaten. Amacınız onları götürmek mi