Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En temizi ölek o zaman. Ne lan her sene corona diye teyakkuza mı geçicez

Domuz gribi de 11 yıldır kaybolmadı, insanlar bağışıklık kazandığı anda yeni türleriyle savaşmak da daha kolay olacak.

Belirsizliklerin ortadan kalkması lazım, koronaya yakalanmanın normal karşılandığı an bu panik de ortadan kalkmaya başlar.

Domuz gribi de 11 yıldır kaybolmadı, insanlar bağışıklık kazandığı anda yeni türleriyle savaşmak da daha kolay olacak.

Belirsizliklerin ortadan kalkması lazım, koronaya yakalanmanın normal karşılandığı an bu panik de ortadan kalkmaya başlar.
He valla ben bu kış oldum 2 hava verdiler bi serum geçti

Demin tren istasyonunda beklerken ağzımı kapatarak hapşırdım yanımdaki herifin biri canavar görmüş gibi baktı. Iyice paranoyak oldu herkes.

sent via GSC

2 haftadır alerjim azdı benim de, hapşırma, hapşırmaya bağlı akıntı oluyor yani alerji olduğuna da eminim her sene bu dönemler artar, ben de tırsıyorum dışarda hapşırmaya.

.
IMG-20200313-WA0005.jpeg

Henüz direk doğru bir haber olarak göremedim de paylaşayım.

kapitalist ve emperyalistlere yüz vermeyelim
küba çözecektir bu işi

2 haftadır alerjim azdı benim de, hapşırma, hapşırmaya bağlı akıntı oluyor yani alerji olduğuna da eminim her sene bu dönemler artar, ben de tırsıyorum dışarda hapşırmaya.
Benim de alerjim var. Polen ve çim alerjisi.

Şimdi bir de yavaş yavaş genel alerji dönemi başlıyor millet iyice kafayı yiyecek. Malum bi hapşırdın mı bazen 5-6 kere artarda hapşırıyorsun olur olmaz.

sent via GSC

Cuma namazı kılınacak mı yaw. Olm bilerek mi yapıyorsunuz, namaza gelenlerin geneli ihtiyar kesim zaten. Amacınız onları götürmek mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt