- 26 Aralık 2008
- 9.274
- 10.705
- 2.638
Güzel karar. Gel de halka anlat bakalım şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız dikkatimi çeken şeylerden biri de virüsün Hindistan'da tutunamaması oldu.
O kadar pislik, mikrop ve bakterinin içinde Coronavirus ezildi. Coronaya köpek çektiler.
Abi sıcaklık bir etken gibi görünüyor doğru diyorsun da şuan Afrika'da yakalanmayan çoğu ülke afrikanın en kötü ülkelerinden. Yani virüs nasıl test ediliyor bile bilmiyor olabilirler. Bu da resmi olarak rakamlara yansımıyor olabilirSıcaklık bariz bir etken ya, yavaşlatıyor virüsü.
Yoksa Afrika da mundar olmuştu şimdi.
Sıcaklık bariz bir etken ya, yavaşlatıyor virüsü.
E tabii orası öyle de, bu durum yine de benim Hindistan'ı gömmememe (ne kadar çok meme dedim öyle) yeterli sebep oluşturmuyorSıcaklık bariz bir etken ya, yavaşlatıyor virüsü.
Turistler taşıyıcı rolde Afrikaya gittikleri yoktur bir de tespit konusunda çok zorlanır Afrika ülkeleri kore dışında testte başarılı ülke de yok aslında çok az kişiye test yapılıyor.
Abi sıcaklık bir etken gibi görünüyor doğru diyorsun da şuan Afrika'da yakalanmayan çoğu ülke afrikanın en kötü ülkelerinden. Yani virüs nasıl test ediliyor bile bilmiyor olabilirler. Bu da resmi olarak rakamlara yansımıyor olabilir
Gece evsiz barksiza her seye karsi gelip cami kapisini kapatanlar halk sagligi icin bir namazda kapisini kapatmayi basaramadilarT.C. Diyanet İşleri Başkanlığı | İman | İbadet | Namaz | Ahlak
T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sitesi. Kur'an-ı Kerim, hadisler, namaz vakitleri, dini bilgiler, fetvalarwww.diyanet.gov.tr
At nalı yengeçlerini biliyor musun?Yalnız dikkatimi çeken şeylerden biri de virüsün Hindistan'da tutunamaması oldu.
O kadar pislik, mikrop ve bakterinin içinde Coronavirus ezildi. Coronaya köpek çektiler.
Ülkemizde ne sıklıkla test yapılıyor bilgisi olan var mı?
Dün her yerden ünlüsünden, sporcusuna virüs haberi gelmesi tesadüf değildi bence. Diğer ülkeler de sık test yapmaya yeni başladı sanırım.
Kanları mavi olanlar mıydı bunlarAt nalı yengeçlerini biliyor musun?
EvetKanları mavi olanlar mıydı bunlar
Diyanet seni duymuş heralde, Cuma namazını evde kılabilirsiniz diye fetva gelmiş.Maçlar seyircisiz oynansın virüs bulaşabilir diye karar alanlar camilerde namazları da yasaklayın o zaman?
Kendi anama babama bile anlatamıyorum bunu, başkaları nasıl anlasın.Ben üniversitelerin tatil edilmesini yanlış buluyorum. Tüm illere akın var şuan. 3 hafta sonrada tersi bir akın olacak. Herkesin olduğu yerde kalması daha mantıklıydı.
Sa dayı