Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollanda hukumeti, Saat 18.00 den itibaren Cin, Guney Kore, Italya ve Iran'dan gelen tum ucuslara kapilarini kapadigini acikladi.

Metrobüs, minibüs, otobüs'e filan bindilerse binlerce kişiye bulaşmıştır.

Ulan yurt dışından gelen adam yaktı bizi

Çin'e güvenmiyorum ben bir şeyler çeviriyorlar.
Çin ama aşırı sıkı yönetimle yönetildi yaklaşık 2 aylık süreçte ben böyle bir süreç hatırlamıyorum hatta millet abartılıyor filan diyordu ama adamlar sayı daha 10'lara varmadan şehir giriş çıkışlarını tamamen kapatıp sosyal yaşamı sınırlandırmışlardı ona rağmen 90 bin vaka oldu. Bir de bunun Avrupa süreci var Avrupa'dan da tekrardan Çin'e bulaşma ihtimali oluşabilir özellikle İtalya yüzünden bu süreç önü alınamaz hale gelmeye başladı.

Almanya da da 2 hafta önce 5 di. Su an 3000 civari

Ülkeler sınırlarını kapattikca yiyecek taşıyan tirlar da mi gecemiyor siniri?

.
DguDQxiWAAAx0t0.webp

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "İlk 2 vakamız yurt dışı odaklıydı. Aynı temas çevresi, aynı aile içinde 3 yeni tanı daha koyduk."

2 günde 5 oldu, onlarca öğrenciyi evlerine saldılar. Haftaya 100'ü geçecek. Üstelik her ilde bu meret için düzenlenmiş hastane de yok.

Bu seyahatler sonrası haftaya 1000e çıkar. Rezalet ya.

Yapılması gereken olay daha alevlenmemişken İstanbul'u 14 gün karantina altına almaktı bence, Milano gibi. Ne yurtiçi, ne de yurtdışı giriş çıkışlara izin vermeyecektin. Türkiye demek İstanbul demek zaten, orada bitirilirse en azından yurtiçindeki tehditleri de sıfırlamış gibi olurdun. Bir kere İstanbul'da palazlanırsa oradaki öğrencileri okulu kapatsan da tutamazsın, kapatmasan da. Can konu olunca kim takar dersi de, yoklamayı da. Şu an biraz ya Allah boyutunda ama gözümüzün içine baka baka vaka 1 kişide görüldü, onun da temas ettiği herkes karantinaya alındı dediler. Bunu söyleyip yalan beyan üstünde bu aksiyonları yapıyorlarsa vebali de onların boynuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt