- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
İtalya'da da termal kamera uygulaması vardı işte çözüm olmuyor bugün Çin bitirdi diye düşünülüyordu dün Pekin'de İtalya'dan gelen bir hasta ortaya çıktı.
Çin'e güvenmiyorum ben bir şeyler çeviriyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya'da da termal kamera uygulaması vardı işte çözüm olmuyor bugün Çin bitirdi diye düşünülüyordu dün Pekin'de İtalya'dan gelen bir hasta ortaya çıktı.
Şu an pozitif çıktıysa bundan önce kuluçka süresinde 14 günlük dönem ciddi sıkıntılar yaratırSağlık Bakanı Koca: Ülkemizde Vaka sayısı 5'e yükselmiştir. Vakalıların hepsi birbirine bağlantılı.
Çin ama aşırı sıkı yönetimle yönetildi yaklaşık 2 aylık süreçte ben böyle bir süreç hatırlamıyorum hatta millet abartılıyor filan diyordu ama adamlar sayı daha 10'lara varmadan şehir giriş çıkışlarını tamamen kapatıp sosyal yaşamı sınırlandırmışlardı ona rağmen 90 bin vaka oldu. Bir de bunun Avrupa süreci var Avrupa'dan da tekrardan Çin'e bulaşma ihtimali oluşabilir özellikle İtalya yüzünden bu süreç önü alınamaz hale gelmeye başladı.Çin'e güvenmiyorum ben bir şeyler çeviriyorlar.
Hollanda hukumeti, Saat 18.00 den itibaren Cin, Guney Kore, Italya ve Iran'dan gelen tum ucuslara kapilarini kapadigini acikladi.
Yok öyle.Virüs yurtdışından avrupa dan geliyor sürekli hala, giriş çıkış uçuşlar komple kapatılmalı yaz aylarında kimse gelmemeli
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yiyecekleri boşver, tuvalet kağıdı almaya bak...yakında stocklar bitecekÜlkeler sınırlarını kapattikca yiyecek taşıyan tirlar da mi gecemiyor siniri?
Italya'dan gelen (yiyecek tasiyan) tirlari engellemiyor Hollanda mesela ama ucaklari engelliyor.Ülkeler sınırlarını kapattikca yiyecek taşıyan tirlar da mi gecemiyor siniri?
Bu seyahatler sonrası haftaya 1000e çıkar. Rezalet ya.