Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan şuki biz süreci çok geriden takip ediyoruz, elimizde iyi ve kötü örnekler var bakalım hangisine benzicez.

trnin tedbirleri fena görünmüyor uzaktan en azından şeffaflar diyebilirim sürekli açıklamalarla

merkel dışında daha şeffafını görmedim

ama trnin şu anki görece iyi durumunun tedbirler kadar başka bir sebebi daha var

o da çinli insan sirkülasyonunu dünyada en az yaşayan ülkelerden biri olması

çinli kolonizasyonu var afrikada körfezde avrupanın başta kuzey italya ve londra olmak üzre çoğu yerinde

rusyanın bazı bölgeleri ve iran da öyle

ama tr kadar asyalı hatta çinli insan sayısının az olduğu neredeyse hiç bir ülke görmedim diyebilirim

Online test olayı mantıklı, sonuçta semptomlar aşağı yukarı belli ellerindeki verilere göre bir analiz uygulayabilirler.

Vaccine 2 yıl sürecek miş :/

"Our best guess right now is 18 months"

ABD borsası toparlamaya başladı.

Brezilya liderinin de testi negatif çıkınca orası da ciddi toparladı dünkü kayıpları.

adamlar hastanelerdeki yoğunluğu daha başlamadan önlemek için kendi kendine test yöntemi geliştirmişler.

1- öncelikle çeşitli ilaç firmalarını harekete geçirerek çok daha hızlı sonuç veren bir test istemişler ve roche firması bunu hazırlamayı başarmış.
2- kendini rahatsız hisseden google'ın hazırladığı web sitesine girip kaydolacak ve burada bahsedilen semptompları taşıdığına kanaat getirirse test için başvurarak kendisine en yakın test merkezi otoparkına gidip aracından inmeden hamburger alır gibi test kiti alacak
3- test kitini aracı içinde kendi üzerinde kullanıp oradaki belirtilen kısma bırakacak
4- test sonucunu google'ın hazırladığı web sitesi üzerinden alacak

sonuç pozitif çıkarsa nasıl bir yöntem izlenecek daha açıklamamışlardı ama bu prosedür bile hastanelerdeki panik yığınağını önleme açısından oldukça iyi bir başlangıç.

eksizozluk

.
Covid-19-live-from-North-Korea.webp

Roche servetine servet katacak. Aşıyı da bi kaç aya çıkardılar mı tamam

trnin tedbirleri fena görünmüyor uzaktan en azından şeffaflar diyebilirim sürekli açıklamalarla

merkel dışında daha şeffafını görmedim

ama trnin şu anki görece iyi durumunun tedbirler kadar başka bir sebebi daha var

o da çinli insan sirkülasyonunu dünyada en az yaşayan ülkelerden biri olması

çinli kolonizasyonu var afrikada körfezde avrupanın başta kuzey italya ve londra olmak üzre çoğu yerinde

rusyanın bazı bölgeleri ve iran da öyle

ama tr kadar asyalı hatta çinli insan sayısının az olduğu neredeyse hiç bir ülke görmedim diyebilirim
Asyalılar akın ediyor buraya da ama ticaretten ziyade seyahat amaçlı.

Merkel konusunda katılıyorum halkının iyiliğini düşünen nadir liderlerden kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt