Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.597
- 7.158
- 853
izole çadırında lazim olan en önemli sey Gscimbom... onuda elimden almayinCoronavirus.
Derhal bu arkadaşı isole çadırına götürelim, ayrıca İP-BAN talimatı veriyorum - nolur nolmaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izole çadırında lazim olan en önemli sey Gscimbom... onuda elimden almayinCoronavirus.
Derhal bu arkadaşı isole çadırına götürelim, ayrıca İP-BAN talimatı veriyorum - nolur nolmaz..
GSCoronaizole çadırında lazim olan en önemli sey Gscimbom... onuda elimden almayin
Sıkıntı valla 21 bin kişi 81 ile dağılacakInsallah önlemini alirlar ama bizim insanada bagli.
Haç farklı bir şey Umre farklı.Olur daha ne yapsın.
Okunmuş koronada getirirler.
nedir son durum rtş, balkona çıkıp Galatasaray marşını bağıra çağıra söylemedin mi henüz
Uzmanları dinliyoruz, makaleler falan okuyoruz da altyapı olmadığından bazı basit şeyleri oturtamıyorum bir türlü. Şimdi ülkeler katı biçimde karantina uyguladı, tecrit uyguladı falan derken virüsün bulaşma olayı gerilemeye başladı ve en nihayetinde de salgın olmaktan çıktı diyelim. Dünya üzerinde kabaca 8 milyar insan var, devletlerin %100 kesinlikte bütün vakaları takip etmeleri imkansız bir şey. Bu bilgi ışığında karantinalar kaldırıldığında yeniden salgına dönme ihtimali yüksek değil mi ? Neticede bütün bu salgın 1 vakadan yayıldı deniyor, 1 vakadan pandemiye dönüştüyse neden tekrarlanmasın ki, re-mutasyon- bağışıklık kazanılması falan deniyor da virüsün ne yapacağı tam bir muamma tam anlamıyla random öngörülebilirlilik çok düşük.
Etkin biçimde küresel aşılama vs olmadığı takdirde geçerli tabi bu sorum. Şöyle bu konuya hakim tıp ekolünden gelme biri cevaplasa süper olacak.
Üstad şifremi sen ve @Uğur İz ile paylaşıyorum başıma bir şey gelirse arada benim hesaptan girip bir şeyler yazın. (Serkan’a falan küfredin)
Haç farklı bir şey Umre farklı.
Haç farklı bir şey Umre farklı.
burada sakin
kuzeyden kötü haberler var
ama iş batacak biraz daha uzarsa
Umreciler yakacak bizi.
Tam bir OÇ valla haklısın. Hani üniversitelerde falan fırlama piçler olur ya o anlamda OÇ.Yalnız çok karizma 1 virüs kendisi abi. ismi de, görüntüsü de öyle.
bilmem katılır mısın
gel memlekete. ortalık toparlanınca maça gideriz arenaya. söveriz biraz, hoca sever söven adamı biliyorsun