Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.766
- 7.292
- 1.743
Türkiyede altinci vaka aciklanmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sizler için üzülüyorum yigenim. Biz göreceğimiz gördük, bi halt görüp yaşayamadan mok yoluna gideceksiniz.@Sertan Nalbant amca iyisindir inş aman diyelim
Ben sizler için üzülüyorum yigenim. Biz göreceğimiz gördük, bi halt görüp yaşayamadan mok yoluna gideceksiniz.
Ben de gördüm göreceğimi yeter bu karı milleti insanı çürütüyor. İnş 7. vaka ben olurumBen sizler için üzülüyorum yigenim. Biz göreceğimiz gördük, bi halt görüp yaşayamadan mok yoluna gideceksiniz.
yerlisi misin okuyor musun
Allah gecinden versinBen de gördüm göreceğimi yeter bu karı milleti insanı çürütüyor. İnş 7. vaka ben olurum
Yani bu umre'ye gidenler Allah yoluna giderken günah mı işlemiş olacaklar virüs bulaştırarak?
Hemen fetve verilmeli birine virüs bulaştırmak günahtır diye!!
2 hafta önce umreden döndüğü + Aile Sağlığı Merkezi'ne gitti6.vaka bu deniyor
![]()
Umreden dönen kadın gözlem altına alındı - CNN TÜRK Haberler
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Bursa'da umreden dönen, öksürük ve gribal enfeksiyon şikayeti bulunan yaşlı kadın koronavirüs şüphesiyle gözlem altına ...www.cnnturk.com
Korona testi yaptırmışlar mı?Bu kadar korona haberinin yanında size bi transfer haberi
oğulcan çağlayan ile anlaşmışız