- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Kısırlık olayında kanıt falan yok ben paylaştım haberi de sadece bir şüphe var konu oraya kaymasın gereksiz yere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hmm oradan hareketle diyorsun.O degil de Egemenin dediği gibi yaşlıları öldürüyor gençleri gay edip üremeyi durduruyor. Nüfus kontrolü icin üretilmiş bir virus oldugu artik kabak gibi ortada. Bu buyuk ihtimalle deneme sürümü idi zamanla daha ileriye gideceklerdir. Abv bill gates ve şürekası. Orçolar.
Sadece benim degil yahu, hepimizin penisinin pesindeyimMillet can derdinde sen de penisinin derdidesin yaw
Büyük usta olacakları 16 yıl önceden bildirmiş, biz ise olayları yaşıyor olmamıza rağmen daha neyin içinde oldugumuzun farkında bile değiliz. O nedenle köpek yiyen, karıncayiyen emen gariban çinli kardeşlerimize kin kusmayalım. Bu terör saldırısının çıkışı icin bir senaryo gerekli idi ve kabak wuhanli garibanların kafasına patladı.![]()
rengim büyük alim kadir mısıroğlunun 2004te kaleme aldığı kitabındaki corona yorumuna ne diyosun
Vehbi Koç demişken, 1928'de Vehbi Koç, Rockefeller ile işbirliği yaparak standart oil şirketinin yerel temsilcisi olmuştu.Hmm oradan hareketle diyorsun.
Durun bakalım daha net sonuçlar yok ortada.
Size bir soru işareti vereyim. Vehbi Koç un ve vakfının yıllarca bu ülkede doğum kontrol yöntemlerini desteklediğini hatta ücretsiz ilaç dağıttığını biliyor muydunuz?
Geberdi gitti ya dünya bir pislikten kurtulduBüyük usta olacakları 16 yıl önceden bildirmiş, biz ise olayları yaşıyor olmamıza rağmen daha neyin içinde oldugumuzun farkında bile değiliz. O nedenle köpek yiyen, karıncayiyen emen gariban çinli kardeşlerimize kin kusmayalım. Bu terör saldırısının çıkışı icin bir senaryo gerekli idi ve kabak wuhanli garibanların kafasına patladı.
Korona Kerim okumaları gerek.Ümreye giden hastalanmaz yaw
Aynı bölgeden daha önce de bu sınıf virüs çıkmış ve salgına neden olmuş.
.Korona Kerim okumaları gerek.
Korona Kerim Fatih TerimKorona Kerim okumaları gerek.
Sadece benim degil yahu, hepimizin penisinin pesindeyim
Korona Kerim okumaları gerek.
(Dinle dalga geçmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın)