Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.688
- 21.760
- 2.783
Almancilar simdiden ikna olmustur ztnAkp , coronayı bile bir şekilde kendine bağlar oy oranı artar daha da güçlenerek çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almancilar simdiden ikna olmustur ztnAkp , coronayı bile bir şekilde kendine bağlar oy oranı artar daha da güçlenerek çıkar.
Avmleri bile kapatamiyorlarsa bu is cok can yakar
Bu grafik ile anlıyoruz ki hayat 60 ile bitiyor.Yaşlara göre ölüm oranları (g. kore vs çin vs italya)
![]()
60'da da az baya yav. Esas sıkıntı 75+ gibi.Bu grafik ile anlıyoruz ki hayat 60 ile bitiyor.
imkansizKomplo teorilerine pek inanmam. Hatta güler geçerim ama Çin Halk Cumhuriyetinin verdiği rakamların doğru olduğunu düşünmüyorum.
Bende.Komplo teorilerine pek inanmam. Hatta güler geçerim ama Çin Halk Cumhuriyetinin verdiği rakamların doğru olduğunu düşünmüyorum.
Koronayi atlatan bile artik eskisi gibi saglikli olmuyormus diye okudum. Misal hizli yürürkene bile nefes darligi cekiyorlarmis.aşı ve ilaç konusundaki belirsizliği anlıyorum da hastalığın ölüm dışındaki zararları veya tekrarlama ihtimali konusunda net bir bilginin paylaşılmaması hala garip
Tabiki genç insanlar da ölecektir...ama genellikle yaşlılara etki ediyor.
Komplo teorilerine pek inanmam. Hatta güler geçerim ama Çin Halk Cumhuriyetinin verdiği rakamların doğru olduğunu düşünmüyorum.