Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
gram altın da 310tl'ye inmiş. bozduralım mı napalım var mı piyasalardan anlayan
Paraya çok kişinin eli değiyor hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kınamayalım da insanlar stok yapıp eve mi kapanıyorlar? Hayır. Yine dışarı çıkıyorlar, rutin yaşamlarına devam ediyorlar.
O iş kolay yav para cezası koyduğun an sokakta kimse kalmaz.Bizim millet sokaga cıkma yasagı filan dinlemez o bilinc yok bizde
Bizim millet sokaga cıkma yasagı filan dinlemez o bilinc yok bizde
Aynen bizim millet paraya dayanamaz. Canını al parasını almaPara cezası uygulanırsa kimse çıkmaz
o zaten saçmalık
trdeki insanlarla konuşuyorum da adamlar rahat rahat geziyor
uyarılara rağmen üstelik
Para cezası uygulanırsa kimse çıkmaz
O filmden daha iyi filmler var virüs konuluBeyler açın CONTAGION isimli filmi izleyin izlemediyseniz. Psikolojiniz biraz daha bozulsun
ispanya 100 ile 600 euro arasında para cezası uyguluyormuş gibi bir haber okudum ne kdr doğru bilememPara cezası uygulanırsa kimse çıkmaz
Söyle izleyek reis zaman bol nasılsaO filmden daha iyi filmler var virüs konulu
yaptırım olmadığı sürece bizim milleti bırak camiye, sokağa çıkmaktan alıkoyamazsın.Esas tehlike camilerde malesef,yasak olmadığı sürece özellikle yaşlı kesimin sallayacağı yok diyanet tavsiyesini bile.Saf sıklaştırma olayı hakkında fetvayla başlanabilir adım atmaya.
Vakalar hızla artıyor, kontrol altında tutmak öyle rica etmek ile falan olacak iş değil. Devletin yaptırım gücü devreye girmedikten sonra kimse denileni yapmaz, beklemenin de alemi yok hayır yani örnek olmasa anlayacağım ama avrupanın ve özellikle İtalyanın hali ortada beklemeye gerek yok.