Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok boş yapıyorsun yine. Türk insanını küçümseyeceğine sen kimsin bilader? Kendin nesin ki ha bire Türk insanı şöyle böyle diye ahkam kesmeye çalışıyorsun?

Avrupa ülkelerindeki insanlar çok mu farklı?

İlk kendine bak ne şeysin diye.

Kavgaya da çevirmeyeceğim bunu başka cevap yazmayacağım.
Herkesi kendisi gibi saniyor

1584309987493.webp

reyizden açıklama bekleyenler, muhtemelen reyizimiz beştepe'de üç gündür böyle geziyordur...

Sokağa çıkma yasağı gelsin de özel sektör, hizmet sektörü, ticaretle uğraşan insanlar ne yapacaklar? Hükümet bu insanlara maddi yardımda bulunacak mı? Faturalarını erteleme, kira ve gıda yardımında bulunacak mı?
Ben de özel sektör çalışanıyım , çalışmak zorunda olduğum madden hayati bir dönemden geçiyorum. Gelgelelim hiçbir sebep annemin sağlığından daha mühim değil şu an benim için. Sokağa çıkma yasağı haricinde bu işin yayılmasını engellemenin herhangi bir yolu yok.

Ben de özel sektör çalışanıyım , çalışmak zorunda olduğum madden hayati bir dönemden geçiyorum. Gelgelelim hiçbir sebep annemin sağlığından daha mühim değil şu an benim için. Sokağa çıkma yasağı haricinde bu işin yayılmasını engellemenin herhangi bir yolu yok.

Hocam ben de aksini söylemiyorum zaten ancak özel sektörün insanlara değer vermediğini çok iyi bilen bir insanım. Hastalıktan öldüğüm gün bile telefonla 10 kez arayıp, işe gelip gelmeyeceğimi soran insanlarla çalıştım. Devlet maddi ve manevi anlamda bu insanlara yardım edecekse eğer mutlaka sokağa çıkma yasağı gelsin.

yalnız fed büyük risk alarak bir iş yaptı ki

ya kurtaracak ya tarihin en büyük krizinde eli boş bekleyecek

ilk tepkiler pek olumlu değildi bakalım ne olacak

Hocam ben de aksini söylemiyorum zaten ancak özel sektörün insanlara değer vermediğini çok iyi bilen bir insanım. Hastalıktan öldüğüm gün bile telefonla 10 kez arayıp, işe gelip gelmeyeceğimi soran insanlarla çalıştım. Devlet maddi ve manevi anlamda bu insanlara yardım edecekse eğer mutlaka sokağa çıkma yasağı gelsin.
Aynı şartlarda aynı tipte patronlarla çalışıyorum. Hatta ofiste ben hariç kimse toplu taşıma kullanmadığı için beni kovar çalışmaya devam eder bunlar diyordum ki arayıp izinlisin bir kaç gün dedi herif. Devletin bir yardım yapacağını açıkçası düşünmüyorum ama bu memlekette yaşayıp kendimi sıkışmış kuşatılmış hissetmeye o kadar alıştım ki sağlık dışında her şeyden geçmiş durumdayım.

Turkiyede devletmi var ohal ilan etsen isci yardim ogrenci hak isveren kiyak bekleyecek dolar altin ucup gidicek yoneticiler bunu dusunuyor siz saglik diyorsunuz ne var 1000 2000 kisi olecekse 70 milyon nufus var bu mantiktw degillerse ne olayim

Ekli dosyayı görüntüle 74658

reyizden açıklama bekleyenler, muhtemelen reyizimiz beştepe'de üç gündür böyle geziyordur...
yerin 200 metre altında oksijen banyosunda hoş bir vaziyette durumun geçmesini bekliyordur. Allah uzun ömür versin tehlikeli grupta bu bol zamanda ülkeyi düzlüğe çıkaracak planlamalar yapıyor olması temennimiz yoksa ülkenin hali çok fena olacak.

Çok boş yapıyorsun yine. Türk insanını küçümseyeceğine sen kimsin bilader? Kendin nesin ki ha bire Türk insanı şöyle böyle diye ahkam kesmeye çalışıyorsun?

Avrupa ülkelerindeki insanlar çok mu farklı?

İlk kendine bak ne şeysin diye.

Kavgaya da çevirmeyeceğim bunu başka cevap yazmayacağım.
korkunun yaptirmayacagi sey yok ama genel olarak insanoglunu milletler üzerinden kategorize etmeden yorumlayan kim var?
sosyal medyadaki trolleri elestirdim ilk paragrafta

ikincisine gelecek olursak sen öyle anliyorsan anla, senelerce küfürden hakaretten 150 kez ceza yedin ama hala buradasin mesela, ben bir tane mesaj yazsam onu raporluyorsun ama baskasi seni raporladiginda gicik oluyorsun. bunlar hep reaksiyon, moral ve motivasyona göre degiskenlik gösteriyor.

dün 5er kilo elma aldik marketten kartonlarda 5er kiloydu. bizden sonra afrikali diger kartondan kendi aldiginin üstüne ekleme yapti, sonra gelen arap tipli bizim gibi bir tane öyle aldi ve arabasina koydu. simdi bir an üzerinden afrikaliyi tüm afrikalilarla, arap kökenliyi tüm arap kökenlilerle bir mi tutacagiz? 3-5 elma bedavadan aldi afrikali, kasada bir daha tartilmadigini bildigi icin.

cumartesi aksamlari bazi marketlerde meyveler %50 indirimli satilir, orada her zaman türkler ve araplar olur. bir kac alman olursa olur. indirim saatini bildikleri icin tam o saatlerde geliyorlar. kac euro kazanirsa kazansin kar yaptigini düsünüyor ve geliyorlar, dar gelirli de geliyor 4 bin euro kazanan da geliyor.

Ulan su kodugumun virüsünün aşısını bulun artik,ne sapkin bi virüsmus bu

Sokağa çıkma yasağı gelsin de özel sektör, hizmet sektörü, ticaretle uğraşan insanlar ne yapacaklar? Hükümet bu insanlara maddi yardımda bulunacak mı? Faturalarını erteleme, kira ve gıda yardımında bulunacak mı?
2. planda dusunulmesi gereken 1 mesele

Şöyle diyelim

Demiş ya 2*2=4 yani Türk insanı boş(!)

Murhan*Murhan= Cahil boş ergen

Yeminle @Yiğit Karagöz kardeşim daha bilgili ve daha kültürlü kardeşimizdir.
sakin knk yav, muratın bugün lemina hakkındaki görüşleri hoşuma gitti. bugün murat saylak doğruları konuşmuştur;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt