Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kararlar iyi güzel de millet işe güce gidiyor. Gidenlerin çoğu otobüs dolmuş vs kullanıyor. Oralardan bulaşmıyor mu bu hastalık?

Valla eksiğiyle gediğiyle, ülkenin başında habersiz kuş uçurtulmayan diktatörüyle böyle bir baskı ülkesinde çok iyi işler yapılıyor. Allah da yüzümüze baksın da büyük kayıplar olmadan atlatalım inşallah şu mereti. Bu maddi imkanlarla daha ne kadar ileri gidebilirler bilemiyorum ama işin sonu İtalya gibi toptan karantinaya gidiyor.

Belediyeler niye alanları ilaçlamıyor ya? Benim bulunduğum bölgede şu ana kadar hiçbir dezenfeksiyon işlemi olmadı. Özellikle marketlerin falan temizlenmesi lazım çünkü halkın gidebileceği tek yer orası şu anlık.

photo_2020-03-16_18-29-56.webp

Gitmeselermiş bu salgın kac aydır var ve bu ortamda umreye gidiyolar aptallıgın daniskası

Abi boşver ya, şu günler geçsin de önemli değil zaten olur da ki artık ihtimal vermiyorum hızlı bir toparlanma olursa şu ortamda orta/uzun vadede bize yarayacaktır.
Aynen öyle yapacak bir şey yok inş dediğin gibi olur. Peki sence dün fed faizleri sıfırlamasaydı bugün çok daha büyük bir artış mı olurdu yoksa yine aynı oranlarda mı artardı ?

Ülke ülke olsa , doğru düzgün bir yerleştirme işlemi yapılabilirdi.. Bu insanlar kesinlikle karantinaya alınmalı da içlerinde virüsü kapmamış olanlar da arada kaynamış oluyor bu şekilde..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lokanta restoranlar kapalı mı değil mi şimdi? Çalgılı restoranlar yazıyor normal olanları belirtilmemiş.

Aynen öyle yapacak bir şey yok inş dediğin gibi olur. Peki sence dün fed faizleri sıfırlamasaydı bugün çok daha büyük bir artış mı olurdu yoksa yine aynı oranlarda mı artardı ?
Öncelikle ne olacağını öngörmenin ve tahmin etmenin çok zor olacağı bir dönem ve ne desem kendi dediğimi çürütebilecek donelerim var ama en baskın düşüncem fedin faizleri sıfıra indirmesi sürecin olağanüstü olduğunu düşündürdü ve yine panik ortamı oluşmasına sebep oldu.

Her şeyin düşmesine başka açıklama bulamıyorum zira herkes nakite geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt