Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habertürk’te sakallı bir adam konuşuyor. Hiç ciddiye alamıyorum.

53. Dakikayı izleyip açıklayacak arkadaşlarımı bekliyorum .Ekli dosyayı görüntüle 74733

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Coronaviruses were first discovered in the 1960s.[8] The earliest ones discovered were an infectious bronchitis virus in chickens and two in human patients with the common cold (later named human coronavirus 229E and human coronavirus OC43).[9] Other members of this family have since been identified, including SARS-CoV in 2003, HCoV NL63 in 2004, HKU1 in 2005, MERS-CoV in 2012, and SARS-CoV-2 (formerly known as 2019-nCoV) in 2019. Most of these have involved serious respiratory tract infections.

Yaz aylarını nasıl göreceğiz endişe ile bekliyoruz

Kapatılan yerlerde çalışan insanlara bir yardım yaparlar umarım geçimlerini sağlamaları için

Corona virus yeni degil ki ? 2013 yilinda ekşi sözlükte ilk girdi yapılmış. O yüzden o filmde bir anormallik yok.coronovirus bir genel ad saniyorum. Covid 19 ise onun simdiki versiyonu

Evdeki bir kaç eksiği tamamlamak için markete gittim, burada dalga geçtim falan ama gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor yav aksıran tıksıran görünce. Ağzının ortasına yumruğu çakasım geldi karşıdaki herif öksürdükçe, düşman görmüşe döndüm.

Corona virus yeni degil ki ? 2013 yilinda ekşi sözlükte ilk girdi yapılmış. O yüzden o filmde bir anormallik yok.coronovirus bir genel ad saniyorum. Covid 19 ise onun simdiki versiyonu
Sarsla Mers de onun türevi yav.

Hatta bir ailenin genel adı sanırım işin mutasyon boyutunu da geçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt