Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan psikolojisi ne acayip şey yav aslında 2-3 hafta önceki durumla şu anki durum arasında bireysel risk bazında değişen bir şey yok. 2-3 hafta önce üzerinden geyik çevirdiğimiz konudan şu an it gibi korkuyoruz, sokakta tripten tribe giriyoruz. Vay anasını.

Evet korona abartılıyor diyen var mı hala

Varsa bilelim de haftasonu sayı bini geçince nasıl göt korkusu yaşayacak görelim.

Ben diyorum.. abartılıyor.. ve büyük bi tiyatro oynanıyor dünya genelinde.. propagandanın nirvanası yapılıyor ..

Hepimiz burdayız 5 ay sonra bu kadar yaygara boşa mıydı diyecez

Çin Süper Ligi'nin 18 Nisan'da başlayacağı açıklandı.

Evdeki bir kaç eksiği tamamlamak için markete gittim, burada dalga geçtim falan ama gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor yav aksıran tıksıran görünce. Ağzının ortasına yumruğu çakasım geldi karşıdaki herif öksürdükçe, düşman görmüşe döndüm.
Marketleri talan etmeye başlamışlar ama, sepeti az dolu yok herkes hayvan gibi dolduruyor. Beyaz un kalmamıştı.

Ben diyorum.. abartılıyor.. ve büyük bi tiyatro oynanıyor dünya genelinde.. propagandanın nirvanası yapılıyor ..

Hepimiz burdayız 5 ay sonra bu kadar yaygara boşa mıydı diyecez
Şaşırmadım böyle düşünmene. Umarım çevrenden birine bulaşmaz.

Marketleri talan etmeye başlamışlar ama, sepeti az dolu yok herkes hayvan gibi dolduruyor. Beyaz un kalmamıştı.
Kolonya ve benzeri ürünlerin tamamı tükenmiş, dezenfektan falan zaten 1 haftadır yok. Ek olarak ne alakaysa bütün tavuk yok, parça tavuk olarak da tek tük ürün kalmış. Bu sabah bakanlığın yalanladığı konudan ötürü sanırım benim gittiğim yerlerde böyle bir durum yoktu, talan etmişler hakikaten.

Son düzenleme:
Corona virus yeni degil ki ? 2013 yilinda ekşi sözlükte ilk girdi yapılmış. O yüzden o filmde bir anormallik yok.coronovirus bir genel ad saniyorum. Covid 19 ise onun simdiki versiyonu

2013 yılında bile ülkemizde yayılmasından endişe ediliyordu. Çünkü bu virus ailesinden olan Mers, Suudi Arabistan'da ortaya çıkmıştı.

Cinlilerde cidden garip tehlike sanki tamamen geçmiş gibi ligi başlatacak manyaklar

kınamayın bu adamları gerçekten

saatlerce süren market sıralarından iyidir
Başkalarının hakkına giriyorlar, 3 kişilik ailenin 20 kg un almasının 5 adet 32'li tuvalet kağıdı almasının, 10 kutu kolonya almasının normal karşılanacak tarafı yok. Önlem alıp belirli sayıda stok yapmaya eyvallah ama bunlarınki altta kalanın canı çıksın mantığı. Bir de salaklar 20 kg un'a ihtiyaç duyacakları ölçüde kıtlık yaşanırsa o stokladıkları unun kendilerini kurtacağını sanıyorlar.

Corona virus yeni degil ki ? 2013 yilinda ekşi sözlükte ilk girdi yapılmış. O yüzden o filmde bir anormallik yok.coronovirus bir genel ad saniyorum. Covid 19 ise onun simdiki versiyonu
o ilk girdi mers için yapılmış sanırım,sonra sars dı,şimdi covid-19 oldu işte en tehlikelisi olan içlerinde

Başkalarının hakkına giriyorlar, 3 kişilik ailenin 20 kg un almasının 5 adet 32'li tuvalet kağıdı almasının, 10 kutu kolonya almasının normal karşılanacak tarafı yok. Önlem alıp belirli sayıda stok yapmaya eyvallah ama bunlarınki altta kalanın canı çıksın mantığı. Bir de salaklar 20 kg un'a ihtiyaç duyacakları ölçüde kıtlık yaşanırsa o stokları unun kendilerini kurtacağını sanıyorlar.

tabi o ayrı

daha makul tedbirden bahsediyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt