Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Yazdıklarımız burda kayıt altında..Şaşırmadım böyle düşünmene. Umarım çevrenden birine bulaşmaz.
Hep beraber göreceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdıklarımız burda kayıt altında..Şaşırmadım böyle düşünmene. Umarım çevrenden birine bulaşmaz.
Niye sadece virüsün genetiği ile sınırladın bilemedim. Zaten o yazdığın ile genetik bilim birbirinden bağımsız değil, birbirini tamamlayan şeyler. Neyse. Ciddiye alamıyorum dediğin adam çok değerli bir adam ondan yazma ihtiyacı duydum, daha sonra vaktin olduğunda Türkiye insan genom projesini biraz araştır.
Koronavirüs nedeniyle askıya alınan ve 22 Şubat'ta oynanması planlanan Çin Ligi'nin 18 Nisan'da başlayacağı açıklandı.
Bişey yapmıyor krdsm 4 yıl oldu sıkıldımniye ki yakışıyonuz da
ne yapıyor ara bozma işi benim işim
Bana abartı geliyor..hiç yok demiyorum yaşanan vakalar bilinçli olarak abartılıyor diyorum..italyada günde 300 kişi ölüyor adam gelmiş dünya çapında tiyatro yazmış XD
Çok fazla yabancı yayın ile haşır neşir olduğunun, çok fazla yabancı dilde yazı kaleme aldığının göstergesi. Sanırım bu gibi konulara takılmak için Türkiye dışına çıkmamış olmak ve/veya akademik çalışma içinde bulunmamış olmak gerekiyor, bu sebeple empati kurmakta güçlük çekmiş olabilirim özür dilerim bay TMK.Adamı tanımıyorum. Belki öyledir. Haddime değil onun birikimini sorgulamak ama adamın rahat olması beni çok rahatsız etti.
Bu arada hocamız virüse virus diyor. Kulağımı da tırmalıyor.
bas tekmeyi o vakitBişey yapmıyor krdsm 4 yıl oldu sıkıldım
nasıl olacakmış?Toplumu şu anda rahatlatacak bir Bilgi vermiyor. Çalışmaların nasıl yürütüldüğünü, kimlerin nasıl test olacağı, salgını önlemenin yollarını önlemleri anlatıyor
Mahalleyi yaktılar saçlarını tarıyor şimdi oçlarıKoronavirüs nedeniyle askıya alınan ve 22 Şubat'ta oynanması planlanan Çin Ligi'nin 18 Nisan'da başlayacağı açıklandı.
Çok fazla yabancı yayın ile haşır neşir olduğunun, çok fazla yabancı dilde yazı kaleme aldığının göstergesi. Sanırım bu gibi konulara takılmak için Türkiye dışına çıkmamış olmak ve/veya akademik çalışma içinde bulunmamış olmak gerekiyor, bu sebeple empati kurmakta güçlük çekmiş olabilirim özür dilerim bay TMK.
yaşlı nüfus aşırı çok italyada yaitalyada virüse yakalanan 7.7% olmüs bu ne ya