Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye sadece virüsün genetiği ile sınırladın bilemedim. Zaten o yazdığın ile genetik bilim birbirinden bağımsız değil, birbirini tamamlayan şeyler. Neyse. Ciddiye alamıyorum dediğin adam çok değerli bir adam ondan yazma ihtiyacı duydum, daha sonra vaktin olduğunda Türkiye insan genom projesini biraz araştır.

Adamı tanımıyorum. Belki öyledir. Haddime değil onun birikimini sorgulamak ama adamın rahat olması beni çok rahatsız etti.

Bu arada hocamız virüse virus diyor. Kulağımı da tırmalıyor.

Koronavirüs nedeniyle askıya alınan ve 22 Şubat'ta oynanması planlanan Çin Ligi'nin 18 Nisan'da başlayacağı açıklandı.

italyada günde 300 kişi ölüyor adam gelmiş dünya çapında tiyatro yazmış XD
Bana abartı geliyor..hiç yok demiyorum yaşanan vakalar bilinçli olarak abartılıyor diyorum..

Merkel in ülkenin %80 ine bulaşacak yarısı ölecek demesi..İngiltere başbakanının sevdiklerinizle vedalaşın demesi..en son trump un Tanrım abd ye yardım et demesi bence bi oyun..

Amacım polemik yaratmak veya sığ bi tartışmak değil...

İlerleyen zamanlarda ab nin emekli nüfusundan nasış kurtulduğunu.

Abd nin nasıl piyasaya karşılıksız 2 trilyon dolar sürdüğünü

Rusya ve çin ekonomilerinin nasıl bitirldiğini yazacak..

6 ay sonra virüs ten ölmezsek burdayız hepimiz

Son düzenleme:
Adamı tanımıyorum. Belki öyledir. Haddime değil onun birikimini sorgulamak ama adamın rahat olması beni çok rahatsız etti.

Bu arada hocamız virüse virus diyor. Kulağımı da tırmalıyor.
Çok fazla yabancı yayın ile haşır neşir olduğunun, çok fazla yabancı dilde yazı kaleme aldığının göstergesi. Sanırım bu gibi konulara takılmak için Türkiye dışına çıkmamış olmak ve/veya akademik çalışma içinde bulunmamış olmak gerekiyor, bu sebeple empati kurmakta güçlük çekmiş olabilirim özür dilerim bay TMK.

Hindistan

Nüfus: 1 milyar 352 milyon 709 bin

Virüs vakası: 114
Ölüm: 2

tiyatro diyenler tiyatroya gitsinler

Hollanda'nin basbakani biraz once Hollanda'da yasayanlarin buyuk bolumu bu viruse yakalanacagini soyledi ama sokaga cikma yasagi soz konusu degil diyor.

Çok fazla yabancı yayın ile haşır neşir olduğunun, çok fazla yabancı dilde yazı kaleme aldığının göstergesi. Sanırım bu gibi konulara takılmak için Türkiye dışına çıkmamış olmak ve/veya akademik çalışma içinde bulunmamış olmak gerekiyor, bu sebeple empati kurmakta güçlük çekmiş olabilirim özür dilerim bay TMK.

Senin bu gergin hallerini ve mizaha uzak kalmanı anlamakta güçlük çekiyorum kadim dostum Marslaner!

Çok inandığım ve güvendiğim bir prof dr tanıdığım var, eşimin hamileliği zamanı 6 hastane şeker ve tansiyon var diye sebep gösterip bakmamıştı bu adam bakıp allahın da izniyle evladımıza kavuşmamızı sağlamıştı. Tıp bayramında aradım, dediği ciddi değil, çok ciddi bir durum. Virus 2 gün içinde tüm akçiğeri bitiriyor, aklın varsa evden çıkma dedi. Hala şaka sananlar akıl sağlığını kontrol ettirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt