Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok inandığım ve güvendiğim bir prof dr tanıdığım var, eşimin hamileliği zamanı 6 hastane şeker ve tansiyon var diye sebep gösterip bakmamıştı bu adam bakıp allahın da izniyle evladımıza kavuşmamızı sağlamıştı. Tıp bayramında aradım, dediği ciddi değil, çok ciddi bir durum. Virus 2 gün içinde tüm akçiğeri bitiriyor, aklın varsa evden çıkma dedi. Hala şaka sananlar akıl sağlığını kontrol ettirsin.
Sen abartılıyor diyordun sanırım Serkancım?

nasıl olacakmış?

Bayağı uzun ayrıntılı konuştu adam. Eksik ve hatalı anlamış olabilmekten çekindiğim için bir şey demeyeyim ama her burnu akan ateşi çıkanı test etmiyorlar. Program devam ediyor. İzleyin; ben bıraktım izlemeyi.

Contagion ilginç film hakkaten filmden bir sahne
ScreenHunter_1.jpg

Çok inandığım ve güvendiğim bir prof dr tanıdığım var, eşimin hamileliği zamanı 6 hastane şeker ve tansiyon var diye sebep gösterip bakmamıştı bu adam bakıp allahın da izniyle evladımıza kavuşmamızı sağlamıştı. Tıp bayramında aradım, dediği ciddi değil, çok ciddi bir durum. Virus 2 gün içinde tüm akçiğeri bitiriyor, aklın varsa evden çıkma dedi. Hala şaka sananlar akıl sağlığını kontrol ettirsin.

Buna ek olarak hasta iyileşse bile ciğerde hasar bırakıyormuş diye okumuştum.

Yok Canan Karatay bu şekil de açıklama yapıyor demiştim. El yıkamaktan ruh hastası oldum. Canan hocanın anlattığını yanlış anlattım belki de.

Bu konuda aslında çok güzel bir örnek göstermiş oldun; az önce ben de yaşadım bunu. Her duyduğumuzu paylaşmayalım. Zira duyduğumuzu yanlış anlamış olabiliriz ya da yanlış anlatabiliriz. Bilgi kirliliği yaşanır. Bu yüzden yazılı ve görsel medya ürünlerini paylaşarak bilgi akışını sağlayalım, anlatarak değil.

2009 senesinde askerden geldiğimden beri jilet vurmadığım sakallarımı keseyim diyorum. İyice paranoya oldum

Bu konuda aslında çok güzel bir örnek göstermiş oldun; az önce ben de yaşadım bunu. Her duyduğumuzu paylaşmayalım. Zira duyduğumuzu yanlış anlamış olabiliriz ya da yanlış anlatabiliriz. Bilgi kirliliği yaşanır. Bu yüzden yazılı ve görsel medya ürünlerini paylaşarak bilgi akışını sağlayalım, anlatarak değil.
Bu hoca söyledikten sonra başkasını dinlemem. Hamilelik dönemi şeker tansiyon çıktı, safra kesesi pankreası eritmeye başladı, aynı an da kum döküyordu. Hastaneler yüzümüze bakmadı, bu adam bizim gibi herşeye göğüs gerdi. Bu nedenle o nederse başımın üzerinedir.

Aga bu ne kötü bir şeydir yav?Yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum.Her an aklımda bu illet... İşyerinde çalışmaya başlamadan önce tezgahı alkollü bezle temizliyorum.Sonrasında asansör düğmelerine peçete ile basıp,yine kapı kollarını falan olsun peçete ile açıyorum. İşyerindeki herkese hasta gözüyle bakıyorum.Kafayı mı yiyorum lan?

Hangi vakayı incelemiş o hocan ??? gerçekten çok merak ettim.. çünkü anlatmasına göre bire bir sonuçları incelemiş olması gerekiyor..

Hangi vakayı incelemiş o hocan ??? gerçekten çok merak ettim.. çünkü anlatmasına göre bire bir sonuçları incelemiş olması gerekiyor..
Adam dış kapının mandalı değil, tüm ülkelerde dostluklar kurmuş çok iyi bir hoca, çok net olarak bunları söyledi. Konunun çok üst derece de vahim olduğunu belirtti. Bana bunları demesi yetti.

Sade italya degil tum dunya liderleri bir araya gelip ortak karar alip ortak hareket etmeli. Biri duzeltir digeri viruau yine salar bunun sonu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt