Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AS gazetesine göre yarın Uefa şu anda liglerde lider olan takımları Şampiyon ilan edebilirmiş.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü son iki hafta nedeniyle çok kişiye söverim o zaman.

Kaybedilen puanlara yanarız, şuan liderdik çok rahat.

1584388308877.webp

aids tedavisi nasil gelisti hususunda efektif bir belgesel idi
aids ilaci derman olursa bu sacmaliga o zaman izlemek farz gelir

Maske takmanın hiçbir artısı yok bu arada. Bu virüse özel bir maske çıkartılması lazım o da piyasada yok henüz. Toz maskeleri fayda sağlamıyor, N95 maskeler de kullanışlı değil.

Şaka gibi
Tartışıyorsunuz da bir maske taksaydınız bari
Bu kanalın dediklerine körü körüne inananlar ve sürekli izleyenler var. Maske taksalar halk maske takma konusunda ön yargıları kırabilir baya iyi olur aslında.
Tüm kanallarda spikerlerin maske ile yayın yapması olayın ciddiyetini kavratabilir.
Emin olun bizler bilinçli olabiliriz ama '' hayırlısı Allah'tan , ne yazıldıysa o '' gibi ifadeler kullananların sayısı da maalesef az değil
İş güvenliği alanında maske alelade takılamıyor ama bu konuda bişey diyemicem. Maske bir kere çıkardıktan sonra daha takılamaz. Bir de ffp3 maskeler sadece korur ama onlarında fiyatı uçtu

ulan virüs yazın ölecekde suudi arabistanda kış mı var

Tamamen bitecek demiyor abi kimse, etkisini kaybedebilir diyor. Ki Güney Yarım Küre'de bu taraftaki kadar fecaat olmamasının en önemli nedeni de bu. 2009'da Domuz Gribi çıktı, millet hala bu Ocak'ta ben geçirdim diye hikayesini anlatıyor. Tamamen bitmez ama tam bir apocalypse olayı gibi mutasyon geçirmezse Mayıs'la birlikte etkisi kırılır.

AS gazetesine göre yarın Uefa şu anda liglerde lider olan takımları Şampiyon ilan edebilirmiş.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü son iki hafta nedeniyle çok kişiye söverim o zaman.

Konya ve ankaragücü maclarinda o son dk golleri yemeseydik liderdik su an. Ha birde malatya maci var

Ne yapacağımı tam anlayamadım, birisi izah edebilir mi?

Alev Alatlı okuyup büyük resmi gördükten 6 ay kadar sonra, kendinden müstesna şahsiyetin olan biteni yüzümüze vurmasını mı bekleyeceğiz? Nedir?

Alev Alatlı? Hani şu 1984 ün yazarı George Orwell'in adını 'Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı' cümlesinde kullanan yazarımsı değil mi?

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

açıkçası italyanın saglık ve hastane konusunda bu denli geri kalmıs ve yetersiz olabilecegini düşünmemiştim demek bunlardan ispanya gibi turizm ülkesi

Hoffenheim baskani ilaci buluyor arkadaslar relax
Gecen Bayern macindaki protestolar bu adama yapiliyordu futbolu paraya dönüstürdü diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt