Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trump gibi bir adamın aklında su an virüsten cok seçimler vardır ve su an eline büyük bir koz geçti bu durumdan bütün dünyayı kurtarıp kahraman olmak istiyordur o tarzda bir adam bu ve bunu yaparsa düşmüş olan oylarını katlayarak arttırır

komplo teorisimi bilemedim ama bence fazlasıyla gercekci

bundan 1 ay önce falan çinliler açıklama yapmıştı ruslarla birlikte tedaviyi bulduk diye sıtma ilacı kullanıyolardı galiba çıkış yolu bu ilaçlar üzerinden olacak

Çin'i beklerken ABD battı anasını satayım, abd borsalarında durum içler acısı. Bu arada tıpkı Çin gibi geçici hastaneler inşa edecekmiş ABD, Trump açıkladı. Bir de kriz yönetiminde kendine 10 puan verirmiş :asd: :asd:

bundan 1 ay önce falan çinliler açıklama yapmıştı ruslarla birlikte tedaviyi bulduk diye sıtma ilacı kullanıyolardı galiba çıkış yolu bu ilaçlar üzerinden olacak
Arbidol diye bir ilaç bir de. antiviral mi öyle bir şeymiş.
Kullanılan ilaçları stok yapamaz kimse çok şükür, birisi eczalarda satılmıyor diğeri için hiv olmaları lazım.

Arbidol diye bir ilaç bir de. antiviral mi öyle bir şeymiş.
Kullanılan ilaçları stok yapamaz kimse çok şükür, birisi eczalarda satılmıyor diğeri için hiv olmaları lazım.
ilaçlar bulunsa bile piyasaya sürülmesi 1 sene falan sürüyormuş galiba o sıkıntı
bu arada geçen gün ingilterede bi hiv+ hasta tamamen iyileşmiş dünyada hivden kurtulan 2. insanmış

İtalya'da bugün her saat ortalama 14 kişi bu virüsten dolayı ölmüş ben çok ciddiye alıyorum. Tüm uyarılara dikkat ederek yoluma bakıyorum. Önlem alarak bir cana sebep vermeden bu dönemi geçirebilirsem ne mutlu.

Bazı yüzeylerde 3-4 güne kadar kalabiliyormuş . Örnek olarak metal ve karton dedi NTV'deki düzgün bir prof.

İtalya'da bugün her saat ortalama 14 kişi bu virüsten dolayı ölmüş ben çok ciddiye alıyorum. Tüm uyarılara dikkat ederek yoluma bakıyorum. Önlem alarak bir cana sebep vermeden bu dönemi geçirebilirsem ne mutlu.

İtalya bence artık tedaviyle bile uğraşmıyor, son aşamaya gelenleri direkt kaderine bırakıyor. Burada hastalığın ölümcüllüğüne dair en kaydadeğer veri kapalı alanda herkesin tedaviye ulaştırıldığı Diamond Princess gemisi. 700 kadar vaka 7 ölüm var. 500 kişi iyileşmiş. Yani esasında uygun şartlarda virüsün öldürücülüğü %1 civarında. Ama insanlar en baştan bunu hafife aldıkları ve Sars-Mers gibi bulaşıcılığı düşük zannettikleri için (Çin'in çok geç bilgilendirmesinin de payı var tabii) hastalık kolayca yayıldı ve artık virüsle başedilememekten ziyade hastaya yetişemediği için insanlar kaybediliyor. Bu da esasında dünyayı yönetenlerin de, dünya geneli sağlık hizmetlerinin de ne kadar aciz olduğunun ispatı. Demek ki Allah korusun Ebola gibi bir hastalık bu bulaşıcılıkta dünyaya yayılsa 100 yıl önceki İspanyol Gribi'nde bile çok kayıp verdirecek. Bundan sonra aşıdan başka bir şey temelli kurtaramaz dünyayı.

ilaçlar bulunsa bile piyasaya sürülmesi 1 sene falan sürüyormuş galiba o sıkıntı
bu arada geçen gün ingilterede bi hiv+ hasta tamamen iyileşmiş dünyada hivden kurtulan 2. insanmış
Genler ile ilgili o kurtulma olayı. Bazı insanlarda olan bir gen ya da onun daha altı bir şey var. Onun sayesinde tutunamıyor ya da çoğalacak kadar tutunamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt