- 20 Haziran 2011
- 60.808
- 69.112
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan merkel'in %80e bulaşacak dediğini biliyorum, ama yarısı ölecek dedi mi harbidenchloroquine sıtma
Kaletra da hiv olması lazım.
ikisininde mabadına koyayım.lan merkel'in %80e bulaşacak dediğini biliyorum, ama yarısı ölecek dedi mi harbiden
İngiltere başbakanı sevdiklerinizle vedalaşın dedi mi
bunları yeni öğreniyorum ben yaw
Sallıyor ya.lan merkel'in %80e bulaşacak dediğini biliyorum, ama yarısı ölecek dedi mi harbiden
İngiltere başbakanı sevdiklerinizle vedalaşın dedi mi
bunları yeni öğreniyorum ben yaw
Flamengo Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, Coronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.
Zahmet olmasın, Hatay Valisi yapardı.Reis Çarşamba günü Ulusa sesleniş konuşması yapacakmış
ikisininde mabadına koyayım.
1 an noluyoz dedim yaw.Sallıyor ya.
60-70'e buluşacak dedi ama yarısı ölecek falan demedi. Hani manyak herif diyor ya okuyun cahiller diye daha kendisi okuyamıyor anlaşılan.
sent via GSC
Sokağa çıkma yasağı mı?Yasak geliyor o zaman, en mantıklısı olur.
Sokağa çıkma yasağı mı?
Ey Corona sen kimsin yeaa dediğini duyar gibiyim.Reis Çarşamba günü Ulusa sesleniş konuşması yapacakmış
iman gücüyle atlatacağız, rabbim yardımıcımız olsun. vs vs vs.Ey Corona sen kimsin yeaa dediğini duyar gibiyim.
Çoğu insan darboğazda zaten, işsiz ve parasız kaldıklarında anarşi başlar.Yüksek ihtimal, salgının önüne geçemiyorlar demek ki artık.