Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 hafta icinde vaka sayısının 5000'e ulasması bekleniyormus

Bunca insan hastalansak yatacak hastane yok, ölsek alacak mezar yok.

Ee bizden devlete akan onca gelir nereye gidiyor.

Sadece devlet için demiyorun belediyeler de dahil buna.

Net bir hizmet için değil de sadece hayatımızı idame etmek için harcadığımız kaynaklar çok fazla.

londrada kuzenim yasıyor konusurken sordum sizde durumlar ne dedim boris ölen ölsün kalan sahalar bizimdir kafasında tedbir yasak filan yok diyor
tavsiye veriyormus sadece ingiliz halkı nasıl tepki göstermiyor ilginc arka planda bi boklar dönüyor sanki

vala bende Bursa ve Çanakkaleye doğru yola çıkacağım millet dışarı çıkmaya korkuyor biz hala ülkeyi geziyoruz eşim oğlum evde korkuyorlar kadere bak istifa mı edelim ne yapacağız biz...
Aynı durumdayız, şuan sadece tedbir alıp yaradana sığınıyoruz. Güçlü devletler çıkıp tüm önlemlerini açıklıyor, bizimkiler sadece evden çıkmayın diyor.

Borç gırtlakta nasıl işe gitmryeceğiz.

londrada kuzenim yasıyor konusurken sordum sizde durumlar ne dedim boris ölen ölsün kalan sahalar bizimdir kafasında tedbir yasak filan yok diyor
tavsiye veriyormus sadece ingiliz halkı nasıl tepki göstermiyor ilginc arka planda bi boklar dönüyor sanki
Yayilmasi onlenemez ki, ayriyeten halk icinde bagisiklik gelistirmeden bu viruse ustunluk kurmak imkansiz. Virusu atlatip onune bakacak herkes. Hayati felc etmek yanlis.

Genc ve direncli iseniz bu kadar korkmayin yahu.

Benim anlamadığım bu hastalığı hastaneye yatmadan atlatamıyoruz anladığım kadarıyla. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bütün stüdyoyu kalayladığı yayında ayakta tedavi olmadığından bahsetmişti. Peki bu İngiltere ve Hollanda vatandaşlarının %50-%60'ı enfekte olsa bunlara nasıl sağlık hizmeti verecek. Solunum sıkıntısı olmayanı direk eve mi yollayacak?

Benim anlamadığım bu hastalığı hastaneye yatmadan atlatamıyoruz anladığım kadarıyla. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bütün stüdyoyu kalayladığı yayında ayakta tedavi olmadığından bahsetmişti. Peki bu İngiltere ve Hollanda vatandaşlarının %50-%60'ı enfekte olsa bunlara nasıl sağlık hizmeti verecek. Solunum sıkıntısı olmayanı direk eve mi yollayacak?
Herkeste tüm semptomlar görülmüyor ama.

Ayakta tedavi ne yahu, grip oldugunda bir iki hafta evde dinlenip, atlatmiyormusun?

Bunun hastane boyutu sadece cok ufak kesim icin gecerli, solunum sorunu yasanan durumlarda.

Ve kronik rahatsızlığınız yoksa...

+

Bu hasletlere sahip bir aile-akraba-sevdiğiniz çevre vs olması gerekiyor.

Şu hastalığı 2 yaşında bebeme bulaştıracağıma iyileşip iyileşip tekrar defalaca hastalanmayı tercih ederim.

corana resmen süzgeç gibi bir işlem görüyor dünya'da

plansız, yarını düşünmeye ve hızlı aksiyon alamayan tüm ülkeleri gümmm 💣💣

Yayilmasi onlenemez ki, ayriyeten halk icinde bagisiklik gelistirmeden bu viruse ustunluk kurmak imkansiz. Virusu atlatip onune bakacak herkes. Hayati felc etmek yanlis.

genc ve direncli olmayanlar napcak peki

ihtiyarlar ölsün mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt