- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Yalçın Koşukavak zu Fenerbahçe
Xushshsbe
Xushshsbe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam eyv da panik ve kaos doğru kelimeler değil, kelime seçimin yanlış o zaman. Panik ve kaos olması demek insanların korkup eve kapanması demek değil.Gayet ne dediğimi biliyorum. Şu mesajıma bakar mısın;
Şu adamlar varken salgınla nasıl mücadele edebilirsin ki . . . Ablamın whatsapptan attığı mesajı paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 74793
Tamam eyv da panik ve kaos doğru kelimeler değil, kelime seçimin yanlış o zaman. Panik ve kaos olması demek insanların korkup eve kapanması demek değil.
Kullandığım sözcük yanlış olabilir. İnsanları eve kapatmanın yolu, olayın ciddiyetinin farkına varmasına yol açacak olay neyse o olmalı. Bu insanları evine nasıl sokacağız! Bunun yolu nedir? Tek kelimesiyle sokağa dökenler çıksın evden çıkmayın desin şu insanlar evlerine girsin bir ay; sadece bir ay!
Haklısın, devletin yaptırım gücü devreye girmeden imkansız yav.Kullandığım sözcük yanlış olabilir. İnsanları eve kapatmanın yolu, olayın ciddiyetinin farkına varmasına yol açacak olay neyse o olmalı. Bu insanları evine nasıl sokacağız! Bunun yolu nedir? Tek kelimesiyle sokağa dökenler çıksın evden çıkmayın desin şu insanlar evlerine girsin bir ay; sadece bir ay!
Önceden bir yerlerde hazır bekletilmedigi ne malum öyle bi durumsa olabilir iyice paranoyak olduk![]()
gss.gs
Cidden bu kadar hızlı olur mu aşı işi
Ben bu konuda komplo teorilerine inanmıyorum açıkçasıÖnceden bir yerlerde hazır bekletilmedigi ne malum öyle bi durumsa olabilir iyice paranoyak olduk![]()
Sokağa çıkma yasağı gelirse kargoların durumu ne olur renktolar. Kargo getirtebilir miyiz
15 temmuz ile karıştırıp milletimi sokağa davet ediyorum diyomus, eyvahSağlık bakanı söylediğinde tepki vereceklerin bir çoğu, reyzin sesiyle mevzuyu dinlediğinde yumuşak bir şekilde karşılar. Ayrıca yarın reyzin çıkıp aynı şeyi söylemeyeceğinin garantisi yok yaw

Pislik içinde yaşadıkları için bağışıklık sistemi güçlenmişHindistan ne ayak ?
Çinle nüfusları nerdeyse eşit hemde pis bi ülke orda niye bukadar az vaka sayısı
Hindistan ne ayak ?
Çinle nüfusları nerdeyse eşit hemde pis bi ülke orda niye bukadar az vaka sayısı