Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
bazılarınızı banlamak durumundayım
Sayın moderatörüm, yanlış anlamazsanız eğer şunu belirteceğim. Bence sizin içinızde bastırılmış otoriter duygular mevcut.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazılarınızı banlamak durumundayım
Evt bu ıyı bısey mı kotu muSayın moderatörüm, yanlış anlamazsanız eğer şunu belirteceğim. Bence sizin içinızde bastırılmış otoriter duygular mevcut.
Acaba salgın falan yokken rutin olarak ortalama kaçı kullanılıyor ki.42.000 yoğun bakım ünitesi varmış Türkiye'de yanlış anlamadıysam.
Bunun adı serefsizliktir
Sinirden elim ayağım titriyor.Abv!
Boğaz ağrısı, kuru öksürük, göğüs ağrısı yoksa şimdilik izlemeye al kendini bu lardan birisi daha olursa bence direk hastaneye gitBugün ateşim biraz yükseldi 36,9 civarında. Ama öksürük boğaz ağrısı falan bişey yok yurt dışı öykümde temasımda yok acaba bi sıkıntı olabilir mi ?
Sinirden elim ayağım titriyor.Abv!
Onu bilmiyorum ama şöyle bir detay verdi 20000 kadarı çocuk ünitesiymiş, bebek daha doğrusu. Yanlış anlamış olabilirim tam dinleyemedim çünkü. Çin'de bile 80000 vaka varken bizi ilk aşamada sıkıntıya sokmaz gibi. Yine de arttırmak lazım hemen.Acaba salgın falan yokken rutin olarak ortalama kaçı kullanılıyor ki.
Bunun adı serefsizliktir
Yukarıda bi video attim herşeyi anlatiyoryaw biri dogru düzgün anlatsin su olayi ya, kim serefsiz kimin abv?
japonların bulduğu bi ilaçmış hindistanda kullanıyolarmış galiba covid 19 içincinli hainler ılac paylasmıs