Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.111
- 4.157
- 1.278
Sizi rahatlatmak icin bikac twit koyardim da dalga konusu olur.bosverin![]()
koy sen koy, rahatlayalim biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizi rahatlatmak icin bikac twit koyardim da dalga konusu olur.bosverin![]()
Ozelden atarim detayli,mitolojik hikayeligorelim
24 mart haftasi diyolar abi,bakacagizTıp alanında o kadar gelişmiş dünya diyorduk fakat virüse önlem bulma konusunda yetersiz kalacağız sanırım.
Dua edelim. Bu derdi tasayı veren bizden almasınıda en iyi o bilir.
Ozelden atarim detayli,mitolojik hikayeli![]()
Fayda etmeyeceği şöyle oluyor kuzey yarım küreye yaz gelecek ve havalar ısınacak buralarda vakalar azalacak hatta yeni vaka bile olmayacak ama güney yarım küre kış olacağı için virüs hayatını orada devam ettirecek. Daha sonra yine seyahatlerle kış zamanı avrupaya sıçrayacak. Önlemler iyi alınırsa bence önğmğzdeki sene korona diye bişey kalmaz ama başka bi virüs çıkar mı bilemem tabiAnlamadığım birşey var. Şimdi yaz aylarının bu virüse fayda etmeyeceği söyleniyor. 2-3 ay içinde bitmeyeceği söyleniyor ve en kötü gelecek seneye kadar devam edeceği öngörülüyor peki şimdi biz neden kaçıyoruz ? Hadi 1 ay 2 ay 3 ay kapandık diyelim hiç kimse 1 sene eve kapanamayacağına göre kaçarak kurtulamayacağımıza göre bu virüsü zaten eninde sonunda kapmayacak mıyız ?
herkes ızlesin
R mutasyonu ne ustad ınsanlara bulasma olayı ortadan mı kalkıyorKardeşim bu virüs R mutasyona giremez mi? Allah için R mutasyona falan ugrasin s.olup gitsin evde çıldırıcam anneme veya dedeme bulasacak diye.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jüpiter ters açı yapmak suretiyle marsı geriletti büyük ihtimalle.tmm ama ilgincse direkt buraya koyarim
Valla geçen twitterda okumuştum geri mutasyonla saldırganlığını da yitirebilir diyorlardı. Pek bilgim yok orda dikkatimi çekmişti ne kadar doğru araştırmak lazım üstadR mutasyonu ne ustad ınsanlara bulasma olayı ortadan mı kalkıyor
Bol bol p tuketBen artık yatıyorum. Okumaktan uykusuzluktan bağışıklığım düşecek ve hasta olacağım bu gidişle!
Fazla ilginc,bilgiye acik olanlar icintmm ama ilgincse direkt buraya koyarim
Bol bol p tuket
Bugun kac kisi sovdu sana haee takip edemedim ?aramiz limoni mi