Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Fatih Hacı okudum.faydali bi haber, ben engin bilgisinden oturu baba vangaya bile giden cok saygideger bi hocamdan d vitamini ile ilgili bi yayinini dinlemistim.adam bilyo işi 😇 24 mart haftasi asi bulunacak diyenler var

Resim

evt

:d

Bizim milletin bu Korona olayının halen ciddiyetinin farkında olduğundan şüpheliyim. Bodrum'a tatil rezervasyonu yapıyorlar. Bodrum Belediye Başkanı gelmeyin dediği halde halen rezervasyon peşindeler. Yazık !

Bizim milletin tek anladığı stok yapmak

Bizim millet bizim millet....

Hay bu bizim millet sizi gıdıklasın emi

Peki bu virus nezaman gider? Hic bir yerde bundan bahsedilmiyor. Sizin tahmininiz nedir.

Bizim millet bizim millet....

Hay bu bizim millet sizi gıdıklasın emi
Milletimiz içindeki öküz gibi olan, kendinden başkasını düşünmeyenlere söylüyoruz. Yoksa milletimiz ile bir alıp veremediğimiz yoktur. Bende o millete mensubum ve bundan gurur duyuyorum.

Milletimiz içindeki öküz gibi olan, kendinden başkasını düşünmeyenlere söylüyoruz. Yoksa milletimiz ile bir alıp veremediğimiz yoktur. Bende o millete mensubum ve bundan gurur duyuyorum.
Her millette vardır bu tip insanlar ya. Bunlar da insanlığın kanseri işte abi.

Ama sürekli bizim millet bizim millet diyince samimi gelmiyor. Her millette vardır böyle tipler yalan mı?

abi ben yaz döneminde bu hastalığın tamamen geçeceğine inanmıyorum öyle bir durum olsa kongo da bile görülmüş 2 3 kişide.Orda yaşamaz en başta.Biraz düz mantık oldu ama aklıma da gelmiyor değil

Yazın bence de geçmez ama geçse bile diyelim kafadan 2,5 ay var bu hızla devam ederse sıkıntı bir şey yapılmalı ama ne bilmiyorum hamleleri geç ve eksik yaptık çıkılmaz bir hal aldı.

Aramızda bulaşıcı hastalıklar uzmanı yok maalesef.

Uzman olmalarina gerek yok, internette bir suru bilgi ve dusunce var. Net bir cvp beklenti icinde degilim, sadece bir gorus. Benim dusuncem 1,2 yili bulur ve tahminim bu yonde ama aksi dusunen ler varsa onlarinda yorumlarini okumak isterim. Bu nedenle sordum Aslan parcasi

Yazın bence de geçmez ama geçse bile diyelim kafadan 2,5 ay var bu hızla devam ederse sıkıntı bir şey yapılmalı ama ne bilmiyorum hamleleri geç ve eksik yaptık çıkılmaz bir hal aldı.
en etkili önlem sokağa çıkma yasağı olur ekonomik olarak çökeriz diye düşünmeyede gerek yok zaten dipteyiz daha dibi yoktur şuan ki ekonomik durumun

Uzman olmalarina gerek yok, internette bir suru bilgi ve dusunce var. Net bir cvp beklenti icinde degilim, sadece bir gorus. Benim dusuncem 1,2 yili bulur ve tahminim bu yonde ama aksi dusunen ler varsa onlarinda yorumlarini okumak isterim. Bu nedenle sordum Aslan parcasi
Doğru konuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt