Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın kesin olarak cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı ? yoksa o konuşmada ertelendi mi ?

Saat 2'de diyorlar.
valla bencede yapsın neticede toplumun yüzde ellisi yerçekimini kaldırdım dese vardır bir bildiği deyip onaylar .Sağlık bakanı ne kadar iyi çalışsada sokakların ve çevrenin halinden belliki malesef onu ciddiye almıyor bir çok kişi ama Tayyip Erdoğanı ciddiye alırlar bence

Bugun saglik bakanının 1.5-2 ay dinlenelim sözü biraz sokaga cıkma yasagına isaret gibi. Yasak gelmezse de okullar minimum 17 nisan’a kadar kapalı kalır bence

Bir süre sonra salınacak diye düsünüyorum. Sonu yok bu isin, herkes sallıyor sıcakta gidiyor güneste gidiyor vs. ama daha hicbir sey belli degil
bakin ben avusuryadayim, ilk zamanlar baya bi salladik kimse orali olmadi, ise gidildi gelindi alisveris, gezme tozma, nezaman bicak kemige dayandi iste ozaman önlemler alindi, clubler restaurantlar, sinema, fitness hersey kitlendi. millet evinde artik bilincli, lakin türkiyedekiler baya baya salliyolar bugün bi video izledim yav kardesim ne koronasi yav diyor, bu illet birbirimize yardim etmezsek sonunumuz olacak, insanlar cehaleti birakip konuyu anlamasi lazim!!!

bizim burada vaka sayimiz 1332 4 ölü ve her gün 100-200 vaka cikmakta.

Son düzenleme:
Karadağ'da ilk kez yeni tip #koronavirüs vakasının tespit edilmesiyle virüs Avrupa'nın tüm ülkelerinde görüldü.

selamın.webp

Başka yerlerde de konuşulmaya baslamis. Ex olan hasta sağlık bakanının açık aşıklarından hangisi acaba.
1.gun 1
3..gün +4
6.gün +12
6.gün +29
Bunlardan hiç birinde cin temasından bahsetmemişti. Uzun suredir ilgilendiğimiz dedi ayrıca. Enteresan şeyler olmaya başladı

en etkili önlem sokağa çıkma yasağı olur ekonomik olarak çökeriz diye düşünmeyede gerek yok zaten dipteyiz daha dibi yoktur şuan ki ekonomik durumun

peki bahsettiğin sokağa çıkma yasağı durumda devlet tüm vatandaşlarına “eşit imkan” sunabilecek mi? karantina süresi boyunca işçiler ya da şehir merkezlerine görece uzak bölgelerde yaşayan dar gelirli kitle yaşamını nasıl sürdürecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt