Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Zenginler daha zengin olsun diye fakirler ölecek, sözün kısası bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya bize bakıp şükredecekBu kontrolsüz umre girişleri yüzünden sanırım İtalya gibi olucaz.
Abi senin gibi zengin bir adamın tavukla filan ne işi olur yav. Çek ordan 4-5 kilo kuzu bonfile.İyimser olmak için kıçımı yırttım ama yok buraya kadarmış, içim karardı. Bütün tavukları sömğrneyin ama rica ediyorum bak çok değil 2 3 adet alsam bana yetecek.
Sıkıyönetim veya askerî adalet, askerî otoritenin, genellikle resmî bildirgesi altında, adlî yönetimi kontrol altına almasıyla işleme geçen kural sistemidir.
Tabii afet ve tehlikeli salgın hastalıklar sebepleriyle olağanüstü hal ilan edilmesi durumunda; felakete uğrayanların kurtarılması, meydana gelen hasar ve zararın telafisi için ihtiyaç duyulan ve hemen sağlanamayan para ve her türlü taşınır ve taşınmaz mallar ve yapılması gereken işler; para, mal ve çalışma yükümlülüğü yoluyla sağlanır.
Allah yardımcımız olsun, başka da sığınabileceğimiz bir yer yok zaten.
patronlari korumasi lazim ki patronlarda iscileri koruyabilsin.Reisim, patronları çağırsaydın sadece. Bize gerek yoktu.
Lan salgın, virüs, hastalık diyoruz. Sen patronları koruyorsun. Abv
Korumuyorlar. 3 kuruş parayla bu insanlar kendilerini her gün tehlikeye atıyorlarpatronlari korumasi lazim ki patronlarda iscileri koruyabilsin.
amac bunlarla en azindan akli selim olan patronlari tesviklemek iste.Korumuyorlar. 3 kuruş parayla bu insanlar kendilerini her gün tehlikeye atıyorlar
Video açılmıyor içeriği neydi
Allah yardımcımız olsun, başka da sığınabileceğimiz bir yer yok zaten.