- 18 Temmuz 2009
- 81.741
- 238.706
- 5.093
Özellikle İstanbul'da yaşayanlar olarak y.yedik diyebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu iş yerinde elemanlarıma maske verdim diye fırça yedim. Ne aklı selimi? Çoğunluğu kendi canının korkusunda.amac bunlarla en azindan akli selim olan patronlari tesviklemek iste.
Kadının memuriyet hayatı biter görüntülerin çıkması kötü olmuş
Video açılmıyor içeriği neydi
sent via GSC
kendi cevreni niye tüm türkiyeye yorumluyosun ki. ne yani iscisini düsünen akli selim hic bir patron yok mu? genelleme yapmak cahilliktir.Yahu iş yerinde elemanlarıma maske verdim diye fırça yedim. Ne aklı selimi? Çoğunluğu kendi canının korkusunda.
sese montaj yapılmış fake bu video.
Çoğumuz zaten verilen rakamlara güvenmiyordu.
Sayıların açıklandığı belirli saatler mi oluyor yoksa rastgele mi ?
Kadının suçu yok, olması gereken brifingi veriyor. Videoya çeken arkadaş sıkıntı yaşar ama şeffaflık her şeyden önemlidir. Ülkede habercilik olsa bu tarz videolar dışarda gezen tozan kendini bilmezlere iyi bir ders olabilir ama sansüre gireceği için sayılar katlanarak devam edecektir. Corona'dan da tek kurtuluş şeklimiz, bizde zaten yok ki avuntularımız. Aynı iki tabur askere olan havadan saldırıda 33 askerimizin şehit olması gibi. Şansa yaşadığımız bir coğrafya.
Orijinal hali senktron, twitterdaki versiyonunda kayma var.sese montaj yapılmış fake bu video.
Yahu patron nasıl koruyacak beni ayrıca?kendi cevreni niye tüm türkiyeye yorumluyosun ki. ne yani iscisini düsünen akli selim hic bir patron yok mu? genelleme yapmak cahilliktir.
kadının söylediği şeylerle jest ve mimikleri de uyuşmuyor aynı zamanda.Orijinal hali senktron, twitterdaki versiyonunda kayma var.
İşte uyuşuyor orijinalinde.kadının söylediği şeylerle jest ve mimikleri de uyuşmuyor aynı zamanda.
ekonomik destekler ile patronlarin iscilerin mesai saatlerini azaltmasina hatta iscilere izin vermesine tesvik yapiliyor. sirketlerin batmasini önlemeye calisiyor.Yahu patron nasıl koruyacak beni ayrıca?
Ben evden işe gitmek istemiyorum, korkuyorum. Şu açıklamalarda beni koruyacak ne var? Tamamiyle işverenleri ve ekonomiyi sağlam tutmaya yönelik. Sağlık ile ilgili bir tane kelime yok.
Ampır ampır konuşuyorsun