Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Çin'e değil de Kore'ye yanaşmamız lazım asıl. Onlar da gayet başarılı üstelik bize minnet borçları var.

Ülkenin ekonomik olarak bok gibi olmasından dolayı herkes ölümü göre göre işe gitmek zorunda kalıyor. Adaletine sokayım.

Saygı Öztürk'ün iddiaları doğruysa resmen aldatıldık demektir. Bundan sonra hiçbir açıklamaları hatta bundan öncekiler de hiçbir şekilde ciddiye alınmaz.

banal milliyetçiliklere ve medyanın iğrenç "süreç iyi yönetiliyor" söylemine inat bu ülkede kelleyi koltuguna almış ve gerçeği sadece gerçeği arayan insanlar her zaman olacak. 98 vaka var ama ülkede ve yalnızca 1 ölü var tabi canım. fahrettin koca da önümüzdeki dönem cumhurbaşkanı olsun süreci iyi yönetti tabi

1000lerce vaka olduğu söylenen video gerçekmiş. Videodaki doktor ve çeken kişi gözaltına alınmış diyorlar!

Aaa olur mu ya sağlık bakanımız Fahrettin Koca'ya üstün hizmet madalyası verilmeli . Hem ton ton hem uykulu bakıyor hem de muhabire kızım diyor . Sağlık bakanı olmak için tüm kriterleri barındırıyor böylece !

Çin'e dalınmalı

geçmiş olsun bence ingiltere'nin uyguladığı politika en doğru olanı.... şahsen ben bir an önce bana bulaşsın ve atlatayım virüsü diye bakıyorum. çünkü belli ki milyonlarca kişiye bulaşacak bu virus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt