Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruşturma açıldığını söylüyorlar twitırda.konuşan kadını ve videoyu çekeni fetodan gözaltına almadılar mı henüz
geçmiş olsun bence ingiltere'nin uyguladığı politika en doğru olanı.... şahsen ben bir an önce bana bulaşsın ve atlatayım virüsü diye bakıyorum. çünkü belli ki milyonlarca kişiye bulaşacak bu virus
geçmiş olsun bence ingiltere'nin uyguladığı politika en doğru olanı.... şahsen ben bir an önce bana bulaşsın ve atlatayım virüsü diye bakıyorum. çünkü belli ki milyonlarca kişiye bulaşacak bu virus
Başka şansımız yok ki ne bilinç var ülkede ne de para mecbur yaşayıp göreceğiz.. Haftalarca kandırıldık zaten yok Türk ırkı dirençliymiş de bilmem ne de ulan test yapmazsan tabi ki coronalı yok zannedersin şu an bakanı yalayanlar 10 gün sonra küfredecek..
rengolarım sizlere katılıyorum ancak artık belli oldu ki bu işten kaçış yok. umre'den gelip 3 gün boyunca serbest dolaşanlar ve ziyaretlere gidenlerin de katkısıyla bu iş artık önlemez bir hal aldı ve maalesef bulaşıcılığı çok fazla bağışıklığı güçlü olan ayakta kalacak olmayan maalesef vefat edecek gibi görünüyor sosyal darwinizm gibi görünse de gerçek maalesef bu . film gibi ama gerçek. bizim neslimizin yaşadığı travma da bu oldu.Bizim gibi beslenme ve spor alışkanlığı olmayan bir ülkede ciddi derecede ölümlere sebep verir bana kalırsa. Bunun üstüne milletin cahilliğide hesaba katılırsa sokağa çıkma yasağı ve izolasyon dışında bir seçenek yok bence. Belki 1 aylık maddi zarar olacak ama daha sonra durumlar normale döner en azından, bu şekilde hep bir şüphe olur aşı gelmediği sürece. Sıcakta durum ne olacak o da meçhul çünkü.
Bu ülkeye en büyük zararı virüste de arap toprakları ve arap severler verdi.Soruşturma açıldığını söylüyorlar twitırda.
yalan mı diolarHabertürkte bu videoyu konuşuyorlar
Amma yarın, amma 2 ay sonra virüs bize de bulaşacak arkadaşlar. Kaçarı yok. O yüzden ne kadar tedbir alırsak alalım sadece ertelemiş olacağız.
Esper'in açıklamasına göre aşı 12-18 ayda çıkacakmış. Ohooo ölme eşeğim ölme. O zamana kadar virüs herkese yayılmış olur zaten.
okey salalım o halde gezelım dısarda :=)Amma yarın, amma 2 ay sonra virüs bize de bulaşacak arkadaşlar. Kaçarı yok. O yüzden ne kadar tedbir alırsak alalım sadece ertelemiş olacağız.
Esper'in açıklamasına göre aşı 12-18 ayda çıkacakmış. Ohooo ölme eşeğim ölme. O zamana kadar virüs herkese yayılmış olur zaten.