Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Virüsün önüne niye geçilemesin? 1 ay karantina yap giriş-çıkışları kapat 1,5 milyarlık çin kontrol altına aldı sen mi alamayacaksın. Reis sağolsun yine şaşırtmadı. Bu ülkede insan hayatının gram değeri yok, umarım telef olan kısım çomarlardan olur. Bunların hepsi onların sorumluluğunda.

Virüsün önüne neden geçilemesin yav? 2 hafta, hadi en kötü ihtimalle uzun kuluçkayı hesaba kattın 1 ay zorunlu karantina yap tüm hastalarını toplumdan izole et, 1 ay sonra hiçbir şey kalmaz. Ondan sonra en azından aşı bulunana kadar dışardan gelen her kişiyi anca son 1 haftada yapmaya erindiğin gibi 14 gün zorunlu karantinaya alırsın. (o da zorunlu değil de madem dışa çok bağımlısın o zaman 1 ay sonra göğsünü gere gere herkese kapılarını açarsın) Turist için gelen onu çekmez, iş için gelen de teknoloji çağında yaşıyoruz artık işini internetten de halleder. Virüsün kaynağı Çin 2 aylık karantinayla işi bitirme noktasına getirdi işte, senin de yapmaman için bir neden yok. Borca girersek gireriz, batarsak batarız, yüzlerce, Allah korusun binlerce insanın ölmesinden daha mı önemli? Bu hükümet bu işleri yapıp virüsü bitirsin, benim anamı babamı korusun ben hayatımda onlara ilk kez oy da veririm. Ama sırf cebine girecek para azalacak diye gariban insanın ömrüne, sağlığına göz dikerlerse her zamankinden daha da çok muhalif kazanırlar. Virüsü bitirmek zor değil, gerekirse yarım yıl kuru ekmeğe tamah edip bu virüsü İtalya'ya dönmeden bitirmek durumundayız. Yoksa içinden çıkılamaz bir yere sürükleneceğiz.
OHAl ilan eden ülkeler bundan vazgeçerse virüs çok kolay tekrardan yayılır aşı olmadığı sürece işimiz çok zor. Hangi metodu uygularsak uygulayalım bir çok insan ölecek. Önemli olan eldiven, maske, solunum cihazları ve yeterli sayıda yatak

Peki atıyorum virüsü kaptık ve iyileştik. Sonrasında taşıyıcı olmuyormuyuz hala virüs bulaştırma şansımız yok mu ?

o kadar dogru kiii
cok dogru
20200318_234438.webp

Virüsün önüne niye geçilemesin? 1 ay karantina yap giriş-çıkışları kapat 1,5 milyarlık çin kontrol altına aldı sen mi alamayacaksın. Reis sağolsun yine şaşırtmadı. Bu ülkede insan hayatının gram değeri yok, umarım telef olan kısım çomarlardan olur. Bunların hepsi onların sorumluluğunda.

Ç Çinin nasıl bu işi yendiğini anlatmışlar videoda adamlar teknolojinin dibine vurmuş yapay zekalar robotlar karantina lar bizde ne bu teknoloji ne de bütçe var..Sokağa çıkma yasağına bile götümüz yemiyor göz göre göre pas geçiyorlar ekonomik olarak kaldıramayız diye

Güney kore de gayet iyi yönetti bu süreci

Vaka sayısı da 191 olmuş.Her geçen gün hayattan soğuyorum.İnsanı psikolojik olarak bitiriyor.

Ç Çinin nasıl bu işi yendiğini anlatmışlar videoda adamlar teknolojinin dibine vurmuş yapay zekalar robotlar karantina lar bizde ne bu teknoloji ne de bütçe var..Sokağa çıkma yasağına bile götümüz yemiyor göz göre göre pas geçiyorlar ekonomik olarak kaldıramayız diye
Hangi videoda anlatılıyor?

1 aylık bir karantinada kimse batmaz, tamam çok zorlanırız ama mecbur bu. Yada belli bir yaş üstü evden çıkmayacak hiçbir şekilde en azından bir süre. Şu an yapılan resmen geberin demek harbiden inanamıyorum. Bu kadar olacağını tahmin etmiyordum 15-20 güne herşey normale döner muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt